Şener ayrıca maç öncesinde Trabzonspor'un ligdeki geleceği hakkında da açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener,Eskişehirspor maçında 8 lig karşılaşması sonra takımını tribünden canlı olarak izledi. Şener, "Takımın kalitesine kefiliz. Taşların yerine oturması için gereken zamanı kullandık" dedi.

SON OLARAK 16 EYLÜL'DE TRİBÜNDEYDİ
Şener, son olarak 16 Eylül'de ligin 4. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Sivasspor'la oynanan ve Bordo-mavililerin 1-0 kazandığı karşılaşmada tribündeki yerini almıştı. Daha sonra Trabzonspor'un evinde ve deplasmanda Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu, Kasımpaşa, Beşiktaş, Bursa, Antalya, Akhisar Belediye ve Orduspor'la oynadığı 8 lig maçında tribüne gelmeyen Şener, 76 gün sonra Eskişehirspor karşısında takımını tribünden izledi.

AMELİYAT OLDU

Aradan geçen süre içinde iki kez Trabzon'a gelen Şener, 15 Ekim'de Trabzonspor'un Kazakistan'ın FC Okzhetpez takımıyla oynadığı ve 6-0 kazandığı maçı seyretmiş, ardından 19 Ekim'de Süleyman Seba'yı ziyaret için gittiği hastanede düşerek diz yan bağlarını koparmıştı. 20 Ekim'deki ameliyatının ardından, CHP heyetinin Trabzonspor'u ziyareti nedeniyle çıkan krizle ilgili yönetimle toplantı yapmak üzere 9 Kasım'da kente gelen Şener, 10 Kasım'daki Akhisar Belediye maçını izlemeden İstanbul'a dönmüştü.


"TAKIMIN KALİTESİNE KEFİLİZ"

Eskişehirspor maçı öncesi Pazar akşamı Trabzon'a gelen Başkan Sadri Şener, gün boyunca kulüpte toplantılar yaptı, ziyaretçileri kabul etti. Şener, Eskişehirspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, son iki haftada elde edilen 6 puanla tekrar çıkışa geçtiklerini hatırlatarak, "Her zaman söylediğim gibi takımımızın kalitesine kefiliz. Taşların yerine oturması için gereken zamanı kullandığımızı düşünüyorum. Ligin geride kalan haftalarında kazanabileceğimiz müsabakalarda olumsuz sürprizlerle karşılaştık" dedi.

"HOCA VE FUTBOLCULARA DESTEK OLUN"

Taraftarlardan Şenol Güneş ve futbolculara destek olmalarını da isteyen Şener, "İlerleyen süreçte her şey daha iyi olacaktır. Şenol hocamıza ve oyuncularımıza siz değerli taraftarlarımızın bu süreçte verecekleri destek geleceğimiz açısından büyük önem taşımaktadır. O katkı sağlandığında en kısa zamanda yarışa ağırlığımızı koyup zirveye daha da yaklaşacağımıza eminiz" ifadesini kullandı.
İstanbul Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri "Kentler - İnsanlar - Tasarımlar Projesi" kapsamında Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret ederek Başka Sadri Şener'le görüştüler. 7 bölgeden 7 şehirde gerçekleştirilecek olan, kent halkının kullandığı ve sosyalleştiği mekanları inceleyen projenin ikinci ayağı olan Trabzon'da, şehrin en önemli buluşma mekanlarından biri olan Hüseyin Avni Aker Stadı da yer alıyor. Şamil Ekinci Müzesine yapılan gezide Trabzonspor hakkında bilgi toplayan öğrenciler, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni gezme fırsatı buldular. Tesislerde öğrencileri kabul eden Başkan Sadri Şener, kendilerine projeyle ilgili tavsiyeler verdi. Görüşmenin sonunda Galatasaray Üniversitesi öğrencileri projeye katkılarından dolayı Sadri Şener'e bir plaket takdim etti. Şener de kulüp adına öğrencilere işlemeli tabak sundu. Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Araştırma Görevlisi Özgürol Öztürk danışmanlığında Trabzon'da bulunan ekip, Eskişehirspor maçını da izledi.

GÜMÜŞHANE'DEN ZİYARET

Gümüşhanespor Başkanı İdris Çimen ve Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen Trabzonspor'u ziyaret etti. Çimen, Köse ve Gümüşhanespor Yönetim Kurulu Kurulu üyeleri ziyarette Asbaşkan Nevzat Şakar, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Temel Soyyiğit, Raif Akar, Hakan Tuncay ve Kemal Emre Pirselimoğlu ile görüştüler. Köse ve Çimen Nevzat Şakar'a ve Başkan Sadri Şener'e verilmek üzere Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin'e üzerinde isimlerinin yazılı olduğu 29 numaralı Gümüşhanespor formalarını hediye ettiler.