Göreve geldikleri günden bu yana birçok ceza ve ihtar ile karşılaştıklarını dile getiren Karadeniz ekibinin patronu, öncelikle Waris ile Constant için ortaya atılan 8 milyon Euro’nun rakam para birimi olarak yanlış aksettirildiğini belirtti.

Bu paranın 8 milyon TL civarında olduğunu ve ödemelerin daha önceden yapılandırıldığını anlatan Usta, son gelen 2.3 milyon Euro’luk N’Doye ve Douglas ödemelerini ise doğruladı. Benzer durumlarla sık karşılaştıklarını anlatan Bordo-Mavililer’in patronu, “Artık sürpriz durumlar değil bunlar bizim için. Yeni kaynaklar bularak bu borçların çözümünü kolaylaştırmaya uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Konya sadece bir adım’

Son haftadaki Konyaspor galibiyetinin ise kendilerini mutlu ettiğini ancak sadece bir ilk adım niteliği taşıdığını vurgulayan Muharrem Usta, şöyle devam etti: “Kazanmak güzel. Böyle bir galibiyete her açıdan ihtiyacımız vardı. Ersun hocaya ve kadromuza güveniyoruz. Saha sonuçları bizim saha dışında yapacağımız projelerimizi, işlerimizi de ilgilendiriyor doğal olarak. O nedenle sürmesi için var gücümüzle çalışacağız.”