İstanbul şampiyonluğu yaşadı. Daha sonra Beşiktaş’ın seçmelerine katıldı ve kazandı. Beşiktaş’ta Mustafa Denizli tarafından kadroda düşünülmeyen Batuhan Karadeniz, Mayıs 2010′da daha önce kiralık oynadığı Eskişehirspor’a 2 Milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

Trabzonspor’un gündeminde olan Batuhan Karadeniz transferiyle ilgili Taka Gazetesine açıklamalar yaptı. Batuhan, Trabzonspor’un her zaman hayalinde bir takım olduğunu belirterek “ Babam emekli polis, Faroz’un çocuğu, ben İstanbul’da doğup büyüdüm. Bugün daha iyi anlıyorum ki benim yerim harbiden Trabzonspor. İki kulüp arasında görüşmelerin olduğunu biliyorum. Kısmetse olur, ama Trabzonspor’da büyük patlama yapacağıma inanıyorum” dedi.

Herkesin konuştuğu soruyu da Batuhan’a sorduk. Sorunlu birimisin? dediğimiz Batuhan “21 yaşındayım, gencim elbette hatalarım oldu. Ancak yine çok genç yaşta evlendim, bazı şeyleri çok daha sağlıklı düşünüyorum. Eğer transferim gerçekleşirse Şenol hocanın elinde büyük patlama yapacağıma inanıyorum” dedi.

Batuhan, Trabzonspor’un çok kaliteli oyuncuları olduğuna da dikkat çekerek “ Volkan Şen, Olcan Adın gibi kanat oyuncularının olduğu bir takımda 20 golü aşağıya düşmem” diyerek iddialıda konuştu.