Son bir haftadır 29 yaşındaki Sırp futbolcu ile maddi konularda anlaşmaya çalışan Siyah Beyazlı kulüp, Lazovic'in talep ettiği yıllık yaklaşık 1.5 milyon Euro olan ücreti aşağı bir seviyeye çekmeye çalışıyor. Beşiktaş'ın Lazovic'e 1 milyon 100 bin Euro seviyelerinde bir rakam önerdiği ve iki tarafın ortak bir noktada uzlaşmaya çalıştıkları belirtildi. Bu hafta sonuna kadar Lazoviç transferini tamamlamayı düşünen Beşiktaş yönetimi, Sırp futbocu ile anlaştıktan sonra kulübü Zenit Saint Petersborg ile masaya oturacak. Rus ekibi ile 1 yıl daha kontratı bulunan Lazovic'in bonservisi ile mi yoksa bir yıllığına kiralık olarak mı transfer edileceği yapılacak bu görüşmenin ardından netleşecek.

Batuhan yeniden Kartal mı olacak?

Öte yandan Beşiktaş altyapısında yetişerek A takıma kadar yükselen Batuhan Karadeniz yeniden Siyah Beyazlı formayı giyebilir. 2009 yılında kiralık olarak gittiği Eskişehirspor'a daha sonra bonservis ile transfer olan 21 yaşındaki oyuncu, son iki sezondur Kırmızı-Siyahlı formayı giyiyordu. Beşiktaş futbol komitesinin Batuhan'ı yeniden takıma dahil etmeyi düşündüğü ve bu konu ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde Eskişehirspor yönetimi ile görüşmeyi planladıkları kaydedildi.

Eskişehirspor ile 2 yıl daha kontratı bulunan Batuhan Karadeniz, teknik direktör Ersun Yanal ile sorun yaşadığı için takımdan gönderilmesine karar verilmişti. Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba'nın da Batuhan'ın transferine olumlu yaklaştığı ve genç oyuncuya kadrosunda yer verebileceği kaydedildi.