olaylar nedeniyle iki maç seyircisiz oynama ceza alan Trabzonspor, Beşiktaş maçını bayan taraftarları önünde oynayacak. Zorlu karşılaşmaya büyük bir ilgi gösteren bayan taraftarlar tribünleri doldurarak takımlarına destek olma adına hazırlıklarını sürdürüyor. Erkek taraftarların yokluğunda Trabzonspor taraftar gruplarından Vira oluşumunun bayan temsilcileri maçtan günler öncesinde başladıkları çalışmalarla takımlarını yalnız bırakmayarak
destek verecek.

Karşılaşma için kendi elleriyle pankartlar hazırlayan bayanlar, Fenerbahçe karşılaşmasında Fenerbahçeli oyuncu Emre tarafından ırkçı söylemlere maruz kalan Trabzonsporlu Zokora'yı da unutmadı. Zokora'ya destek ve ırkçılığa tepki için de Zokora maskesi yaptıran taraftarlar, Beşiktaş maçında anlamlı mesajlar vermek için çalışmalarına devam ediyorlar.

Takımlarından güzel oyun ve üç puan bekleyen bayanlar, Burak Yılmaz'ın sakatlığından ötürü forma giymemesine üzüldüklerine dikkat çekerek başarılı futbolcuya geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ayrıca bayan taraftarlar Trabzonspor için emek verdiklerini, tribünde de önceki maçlarda olduğu gibi takıma ateşleyici güç olacaklarını belirttiler. Ayrıca bayan taraftarlar tüm Trabzonsporlu bayan taraftarları takımlarına destek olmak için Avni Aker Stadı'na davet etti.