Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş - Kardemir Karabükspor Vodafone Arena'da karşılaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Karabükspor'u ağırlayan Beşiktaş, rakibini Cenk Tosun, Ömer Şişmanoğlu ve Oğuzhan Özyakup'un (pen.) golüyle 3-1 mağlup etti. Karabükspor'un tek golü ise Traore'den geldi.

CENK TOSUN'DAN NEFİS VURUŞ

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Karabükspor gibi gözükse de Beşiktaş maçın 5. dakikasında ağırlığını hissettirmeye başladı.

Mücadelenin 7. dakikasında Ömer Şişmanoğlu ve Gökhan Gönül'ün sağ kanatta geliştirdiği atakta Gökhan'ın ortasına Cenk Tosun nefis bir vuruş yaptı ancak kaleci Ahmet Şahin son anda topu kornere gönderdi.



BEŞİKTAŞ'TAN İTİRAZ

Maçta dakikalar 19'u gösterirken Tolgay'la sol kanattan etkili gelen Beşiktaş'ta, gurbetçi futbolcunun şutu dışarı çıktı. Siyah-Beyazlılar korner beklerken maçın hakemi Serkan Çınar aut atışını işaret etti. Bu karar sonrasında Beşiktaşlı futbolcular hakeme yoğun itirazlarda bulundu

İLK GOL CENK'TEN

İlk yarıda oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Beşiktaş'ta yeni transfer Caner Erkin'in sol kanattan yaptığı ortayı iyi takip eden Cenk Tosun maçın açılış golünü kaydetti.

ÖMER'LE FARK 2'YE ÇIKTI

Bu golün ardından Beşiktaş hız kesmedi! Fabri'nin başlattığı atakta Talisca'nın orta alandan verdiği şık pası iyi kontrol eden Ömer Şişmanoğlu kaleyi karşısına alıp düzgün bir vuruşla farkı ikiye çıkardı.





KARABÜK TOPARLANDI

Yediği gollerin sonrasında toparlanan Karabükspor, Traore ile tehlike geldi. Kale ağzında topla buluşan Abdou Razack Traore müsait pozisyonda vuruşunu yaptı ancak Marcelo son anda araya girdi.

İlk yarıda başka gol olmayınca taraflar soyunmada odasında Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğüyle gitti.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

Karabükspor ikinci yarıya Tanase-Giren değişikliğiyle başladı.

İkinci yarının ilk dakikasının irtibaren atak oynayan Karabükspor'da Dany'nin pasıyla Abdou Razack Traore ceza sahası önünde topla buluşup düzgün bir vuruşla ağları havalandırdı.



SAHA İÇİNDE DEĞİŞİM

Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Adriano'nun oyuna girmesinin ardından Caner Erkin sol beke, Olcay Şahan sağ açığa, Adriano ise sol öne geçti.






PENALTI VE KIRMIZI KART!

Karşılaşmanın 80. dakikasında Karabükspor'da Tolgay Arslan'a ceza sahası içinde kontrolsüz müdahalede bulunan Dany, penaltıya sebep oldu ve ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

MAESTRO İŞ BAŞINDA

Penaltı noktasına Beşiktaş adına topu koyan Oğuzhan Özyakup klas bir vuruşla skoru 3-1'e getirirken ilk hafta oynanan Alanyaspor maçı ardından bu sezonki ikinci golünü de kaydetmiş oldu.

VE ABOUBAKAR SAHNE ALDI

Penaltı golünün ardından 84. dakikada Olcay Şahan alkışlarla kenara gelirken yerine taraftarın merakla beklediği Vincent Aboubakar girdi.

FABRİ TEHLİKEYİ SEZDİ

Karabükspor 89. dakikada Traore ile tehlikeli geldi ancak Fabri ceza sahası için tehlikeyi sezdi ve pozisyonu önlemeyi başardı. 

BENFİCA ÖNCESİ MORAL BULDU

Kalan sürede başka gol olmayınca Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçı öncesinde Karabükspor'u 3-1 mağlup ederek moral buldu.