29 yaşındaki golcünün zorlu maçta takımını yalnız bırakacağı öğrenildi.

Avrupa Kupaları’na katılma yolunda Ankara’da çok önemli 2 puan bırakan Trabzonspor, ayrıca sakatlık yaşayan oyunculardan gelen haberle de sarsıldı.

Gençlerbirliği yarı sahasında rakip futbolcuyla girdiği bir pozisyon sonrası yerde kalan ve yerini Soner Aydoğdu’ya bırakan Mustapha Yatabare’nin Beşiktaş maçında oynamasının çok zor olduğu öğrenildi. Bugün MR’ı çekilecek olan 29 yaşındaki futbolcunun ilk bulgulara göre kasığında yırtık tespit edildiği belirtildi.

36. dakikada Toko’nun dirseği sonrası burnu kırılan Mustafa Akbaş’ın da özel bir maskeyle Beşiktaş karşısında forma giyebileceği açıklandı.

Şanssız Yatabare
Uzun bir sakatlık döneminin ardından sahalara dönen Yatabare, G.Birliği maçında hem performansı ile hayal kırıklığı yaşattı, hem de yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapattı. Malili oyuncunun kasıklarında yırtık tespit edildiği öğrenildi. Yaşadığı bu sakatlık nedeniyle oldukça üzgün olan Yatabare, Trabzon'a dönüş yolunda sakatlığını soran arkadaşlarına "Bu sezon oynamam zor gözüküyor" cevabını verdi.