Beşiktaş derbisinde takım oyunu adına ortaya hiçbir şeyin koyulmadığı gerçeği ile bir kez daha yüzleştik. Yanal’ın Erkan takıntısı takım içinde huzursuzluk yaratmaya başlarken, “Skor beni ilgilendirmiyor, süreci yönetiyorum…” söze de yeni bir tartışma konusu yarattı
Trabzonspor adeta paramparça oldu… Sezon başında tarihin en yüksek transfer harcaması yapılarak oluşturulan Bordo-Mavili takım,  Beşiktaş derbisinde bir kez daha hayal kırıklığı yarattı. Derbide her zaman olduğu gibi futbol anlamında olumlu tek bir hamle ortaya koymayan Bordo-Mavililer, teknik direktör Ersun Yanal’ın Erkan Zengin takıntısı ile yeni bir kriz ile daha karşı karşıya kaldı. Yanal ise Avrupa yarışının devam ettiğini belirtirken, “Önümüzde 5 maç daha var ve rakiplerimizle aramızda büyük bir puan farkı yok” dedi.
 
Erkan’ın transfer edildiği günden itibaren takıma katkısı tartışılırken, Yanal’ın derbide yüreğini ortaya koyan Özer’i ilk değişiklikte oyundan alması deneyimli teknik adam ile taraftarları da karşı karşıya getirdi. Yanal’ın maç sonunda “Skor beni ilgilendirmiyor, süreci yönetiyorum…” şeklindeki açıklaması ise “Trabzonspor için her maçın sonucu önemlidir. Ersun hoca bunu anlayamadıysa sürece yönetmesine de gerek yok…” tepkilerini de beraberinde getirdi.