Beşirli’de yapımı devam eden camiinin tamamlanması için halkı desteğe davet den Beşirlispor kulüp Başkanı Semih Sarıalioğlu, “ Beşirlispor yönetimi olarak 1 Nolu Beşirli’de ki yapılma olan camimize destek amaçlı kampanya başlatmış bulunmaktayız. Beşirli halkını da bu kampanyaya davet ediyoruz” dedi.

 

Sarıalioğlu, “Beşirlispor kulübü yönetimi olarak, Beşirlispor kulübünde yöneticilik yapan Serkan Öztürk Beşirli camimizin projesini çizmiş bulunmakta ve bunun ekstra haricinde 70 Bin Tl bağışta bulunmaktadır. Beşirlispor kulübü bu bağışı yapmıştır ve yapmaya devam edecektir. Beşirli halkına takımımızla birlikte ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Beşirlispor, Beşirli halkı el ele kampanyası başlattık. Bu kampanya ya bütün Beşirli halkını davet ediyoruz. Bu kampanya da bizimle birlikte olmasını bekliyoruz” dedi.

 

Sarıalioğlu, “Trabzonspor’umu amatöre destek çıkması için davet ediyoruz. Futbolun kalbi amatördür. Futbolun kalbi amatör olduğundan dolayı bu kurumların başında görev yapanlar amatöre ciddi anlamda destek vermesi gerekiyor. Amatörde ciddi sıkıntılar bulunmakta. Bu sıkıntıları aşmamız için kurumların başında görev yapanlar amatörün eksiklerinle ilgilenmek zorundadırlar. Eksiklerimiz birçok kulübün soyunma odası hala yok. İdman yapabilecek sahalarımız yok. Gece idman yapabilecek ışıklandırılmış sahalarımız yok” dedi.

 

Sarıalioğlu, “Amatöre maddi destek olmadığı için amatör tamamen gönül ile ve amatör kulüp yönetiminden çıkan maddi desteklerle ayakta kalmaktadır. Bu destekler zaman zaman yeterli gelmiyor. Bu destekleri arttırmamız için amatör spor kulüplerin başında görev yapanlar kulüplere destek olmak zorundadırlar. Yoksa her geçen gün bir amatör spor kulübü daha kapanıp kaybolacaktır” diye konuştu.

 

Sarıalioğlu, “Bu kulüpleri büyütmemiz, profesyonel takımlara futbolcu yetiştirmemiz ve gençlerimizi futbola kazandırmamız için ciddi anlamda destekler gerekiyor. Amatör kulüplerin başında görev yapanlar bu görevleri yapamayacaklarını kendilerinde görüyorlarsa yeni genç dinamik insanlara öncülük sağlayarak görevlerini devretmeleri gerekiyor. Beşirlispor kulübü olarak amatöre amatör ruhla profesyonel hizmet etmek için çalışmaktayız” şeklinde konuştu.

 

Sarıalioğlu, “Görevimizi başarılı bir şekilde yaptığımıza inanıyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor. Yapmaya da devam edeceğiz. Tabi ki eksiklerimiz var. Bu eksiklerde en yakın zamanda tedarik edeceğiz ve kulüplerde eksiklerimiz kalmayacaktır. Beşirlispor’da hedefimiz kulübü 3.Lige çıkarmak. Takımızın performansını BAL Ligine çıktığımızda da sergileyerek takımımızı 3.Lige taşımaya gönül vermişizdir. Bu sebepten dolayı Beşirli halkını bizi yalnız bırakmamaları için yanımızda olmaları için davet ediyoruz” dedi.