61SAAT SPOR SERVİSİ-TolgayArslan'ın ikili oynaması nedeniyle karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Trabzonspor arasında tansiyon giderek artarken son olarak olaya Siyah-Beyazlıların teknik direktörü Slaven Biliç'de katıldı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun canlı yayında Bilic ile ilgili olarak, Tolgay'a mesaj attığını ve "Gel beraber seneye İngiltere'ye gidelim"  dediğini açıklamasının ardından bu kez Beşiktaş cephesinden olayı nasıl yalanlayacaklarına dair bir biri ardına salvolar geliyor.
İlk olarak Bilic, dün akşama doğru resmi siteden açıklama yaparak olayı yalanlama yoluna gitti. Ancak burada  ilginç olan Trabzonspor Başkanı açıklamaları  gece yapmasına karşın Bilic'in açıklama yapmak için dün akşam saatlerini beklemesi oldu. Ne diyeceğini bilemediği için uzun süre yalanlasak mı yalanlamasa mı diye düşünmüş olacaklar ki bu noktada açıklamayı geç yaptılar.
Ancak esas bomba bugün patladı. Habertürk Gazetesinden Kartal Yiğit adlı muhabirin yaptığı haber tam bir komedi...

Habertürk'ün olayı Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun anlattığı gibi olmadığını kendisi ortaya çıkardığı iddiasında bulunurken, ikilinin arasında telefon görüşmesinde kaydetti. Muhabir "gurbetçi yıldıza “Gel, bu sezon şampiyon olalım seneye birlikte İngiltere’ye gideriz’ demediği aksine şubat ayında Avrupa Ligi’nde oynanacak olan Liverpool maçını kastederek “Çabuk gel, İngiltere’ye gidiyoruz. Seni takımımda görmek beni mutlu edecek. Gelecek vaat ediyorsun ve benim takımımın jokeri olacaksın” dediğini ileri sürdü.

Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Bilic'in üzerinde ki tartışmaları kurtarmak için böyle bir yöntem deneyenler bildik senaryoları ortaya koyarken bu şekilde muhabirlerin de olaya alet olması ise dikkat çekici.  Haberinde hiç bir kaynak göstermeden hiç bir dayanak ortaya koymadan sadece kendi kafasından bir şeyleri ortaya çıkaran mantıkla olayları kaleme alan Habertürk Gazetesinin Muhabiri Kartal Yiğit'in habercilik kurallarını hiçe saydığı da görünen bir gerçek.

Dayanağı olmadan hem ispatlayan hem de yalanlayan bir role soyunan Kartal Yiğit'in bu noktada isminin de Beşiktaş'ın simgesi ile aynı olması da ayrı bir tezat konusu...

İŞTE HABERTÜR GAZETESİNİN GERÇEKLERİ SAPTIRAN O HABERİ: 

Tolgay Arslan transferi nedeniyle karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki tansiyon düşmüyor. Kartal’ın, BordoMavili yöneticilerin elinden söküp aldığı gurbetçi oyuncunun transferi sürecinde yaşananların ardından önceki gün bir televizyon programında konuşan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Tolgay’a mesaj atıp ‘Beşiktaş’a gel. Bu sezon şampiyon olalım, seneye birlikte İngiltere’ye gidelim dedi” iddiasında bulundu. Bilic’in seneye Tolgay’ı da alıp takımdan ayrılacağı iddiası bomba etkisi yaratırken konunun perde arkasını araştıran HABERTÜRK, olayın bu şekilde gelişmediğini ortaya çıkardı.

MESAJ YOK ARAMA VAR

Tolgay’ın, Bilic ile konuşmak istemesi üzerine ikilinin bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği ve asla mesaj atma gibi bir durumun olmadığı öğrenildi. Hırvat hocanın, gurbetçi yıldıza “Gel, bu sezon şampiyon olalım seneye birlikte İngiltere’ye gideriz’ demediği aksine şubat ayında Avrupa Ligi’nde oynanacak olan Liverpool maçını kastederek “Çabuk gel, İngiltere’ye gidiyoruz. Seni takımımda görmek beni mutlu edecek. Gelecek vaat ediyorsun ve benim takımımın jokeri olacaksın” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.