Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Colman ve Soner ile üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Serkan Balcı katılmadı. Kolundan sakatlığı nükseden Giray ise soyunma odasına gitti.

Teknik direktör Şenol Güneş, savunmada Celustka, Mustafa, Bamba ve yeni transfer Emerson'a görev vererek bu oyunculara taktik bir çalışma yaptırdı.



-Bin taraftar izledi-

Ligde 3 hafta sonunda 4 puan alan, Uefa Avrupa Ligi play-off turunda da Videoton takımına elenerek sezona kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor'un antrenmanı yaklaşık bin taraftar izledi.

"Tarih yazmak korkakların işi değildir" yazılı pankartı bulundukları tribüne açan ve meşale yakan taraftarlar, teknik direktör Şenol Güneş ve futbolculara tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundular.

Güneş'e çiçek veren bordo-mavili taraftarlar, deneyimli teknik direktörü ve bordo-mavili takımı yanlarına çağırarak alkışladılar.

Trabzonspor idmanını görüntüleyen Lig Tv'de Trabzon temsilcisi Gazeteci Can Karyağdı'ya bağlanarak son gelişmeleri aktardı.

-Şener'de antrenmanda-

Trabzonspor'un Kulüp Başkanı Sadri Şener de Trabzon'a gelerek antrenmanı izledi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından kendisine verilen cezanın sona ermesiyle birlikte Sivasspor maçını izleyecek olan Şener, saha kenarında teknik direktör Şenol Güneş ile bir süre neşeli şekilde sohbet etti.

Taraftarlar, kulüp başkanı Sadri Şener'e de sevgi gösterisinde bulundu.

Trabzonspor, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.