Trabzonspor’un yeni sezonda, Şenol Güneş’in yardımcılarından biri Hami Mandıralı oldu. Bordo Mavili camiada Bombacı Hami olarak tanınan Hami Mandıralı, Milli takımlarda da görev yapmıştı. Hami Mandıralı’nın Güneş’in birinci yardımcı teknik adamı olacak. Ünal Karaman ile yollar ayrıldı.

HAMİ MANDIRALI 61SAAT’E KONUŞTU

Hami Mandıralı, 61saat’e ilk açıklamasını yaptı. 15 Haziran’da Trabzon’a geleceğini detay açıklamayı burada yapacağını belirten Hami Mandıralı “Haberin duyulmasından sonra herkes beni arıyor. Taraftarlar kutluyor. Ancak şu anda resmi bir şey yok. Resmi bir anlaşma da 15’inde Trabzon’a geldiğimde bu işler daha çok netleşecek” dedi.

MANDIRALI HEDEFLERİM VAR

Hami Mandıralı, birçok takımdan teknik direktörlük teklifi aldığını ama kabul etmediğini futbolu bıraktığında, hedefinin Trabzonspor teknik direktörlüğü olduğunu belirterek “Bu hedefim her zaman var. Şimdi de var. Hayırlısıyla o olsun” dedi.

ÜNAL KARAMAN ŞAŞKIN!

Trabzonspor yeni sezona hazırlanırken, efsane isimlerden Hami Mandıralı'yı Şenol Güneş'in yardımcılığa getirtti. Sürpriz bir kararla görevine son verilen Ünal Karaman ise hala olayın şaşkınlığını yaşıyor. Medyatrabzon'a konuşan Kara boğa lakaplı efsanevi futbolcu Ünal Karaman, "Herkes için hayırlısı olsun. şu anda bu karar ile konuşmam etik açıdan doğru olmaz. Trabzonspor'un menfaatleri herşeyin ötesindedir. ileriki dönemlerde konu ile alakalı geniş bir açıklama yapacağım. Umut ediyorum ki Trabzonspor özlediği şampiyonluğa, yeni isimlerle ulaşır" dedi.

KAYNAK:61SAAT.COM/ Haber izinsiz kullanılamaz.