61SAAT HABER SERVİSİ- Trabzonspor'da sezon başında diz yaralanması nedeniyle yeniden eski takımı Steaua Bükreş'e transfer olan Bourceanu'nun sezon sonu Trabzonspor'a döneceği kaydedilirken kariyerinin en kötü dönemini yaşıyor.  Sezon başı kampına sakat gelen ve bu nedenle eski takımına kiralık olarak verilen Bourceanu, sakatlığı geçtikten sonra da fazla forma şansı bulamadı. 

Sakatlığının geçmesinin ardından ligde 20 karşılaşmadan sadece 5'inde ilk 11'de forma şansı bulabilen oyuncu 90 dakika ise sadece 2 karşılaşmada forma giyebildi.
Sonradan oyuna girdiği maçlar da dahil edildiğinde 483 dakika sahada kalabilen Bourceanu, Steaua Bükreş'in Botosani'yi 2-0 yendiği karşılaşmada ise sahalarda ender görülen bir olaya imza attı.
Oyuna 58. dakikada giren Bourceanu, 62'de ilk sarı kartını 63. dakikada da 2. sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
5 dakika sahada kalabilen ve kırmızı kartla oyundan atılan Bourceanu'nun bu hareketi ülkesinde de büyük yankı uyandırdı. Bourceanu'nın Steaua Bükreş'te mutsuz olduğunun ve sezon sonu Trabzonspor'a gitmek istediğini kaydeden Romanya basını, oyuncunun son maçında da takımda yer almayacağını kaydetti.
Bourceanu ise yaptığı açıklamada, kariyerinin en aptal kırmızı kartını gördüğünü kaydetti.