Son olarak Fatih Altay’lı ile yaptığı programda artık yerini gençlere bırakmayı tasarladığını belirten Sadri Şener’in bu açıklamasından sonra Trabzonspor’da derin bir hareketlilik başladı.

Trabzonspor ile ilgili gelişmeleri ise şu beş adam yakından takip ediyor.

Trabzonspor’da olası bir genel kurul kararı alındığında tüm dikkatler bu beş adamın üzerinde olacak.

İŞTE O BEŞ ADAM

Süleyman Varlıbaş: “Adında herkesin ittifak etmesi halinde, başkanlığa aday olabileceğini her fırsatta seslendirdi. Şener ve ekibini özellikle şike sürecinde etkisiz kaldığına dair açıklamaları oldu..”

Eyüp Aşık: “ Şener’in son başkan olduğu seçimlerde son dakikada adaylıktan çekildi. Çekilirken de çekilmek zorunda bırakıldığını belirtti. Genel Kurul kararı alınırsa, başkan adaylığı için hasır olduğunu her fırsatta ifade etti..”

İbrahim Usta: “ Şener’in başkan olduğu sen genel kurulda şimdi birlik zamanı diyerek adaylığını koymadı. Ancak potansiyel aday olarak hep gündemde kaldı. Şimdi de öyle..”

Metin Atasoy: “ Adı geçen adaylar arasında belkide en teknik çalışan isimlerden biri. Kendini Başkanlığa hazırlıyor. Ekibini bile kurmuş durumda..”

Erol Tuna: “ Özellikle eski bakanlardan Faruk Özak’ın olası bir genel kurulda başkan adayı olarak öne çıkaracağı isimlerden biri olarak nitelendiriliyor..”