Minareyi çalan…

CHP İL BAŞKANI YAVUZ KARAN: “Minareyi çalan önceden kılıfını hazırladı. Bakın Başbakan zaten işareti vermişti, ne demişti gerekirse Avrupa Kupalarına 5 yıl gitmezsek ne olur. Başbakan söyledi Federasyon uyguladı, özet budur.”

MHP İL BAŞKANI NİHAT BİRİNCİ: “Bugüne kadar dediklerimizin hepsi çıkmıştır, bizim feryatlarımızın ne kadar haklı olduğu belgelenmiştir. Ve bugüne kadar Trabzonspor’un hakkının teslim edilmesi için en büyük çabayı MHP il teşkilatı yapmıştır. Bu Trabzon’un gözünden kaçmamıştır. Ama maalesef Trabzonspor başkanı Sadri Şener bunu görmemiştir.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ: Açıklanan kararın tatmin edici olmadığı açıktır. Biz hakkımızın teslim edilmesini arzu ediyoruz. Biz hiçbir takımın küme düşmesinden veya puanının silinmesinden zevk almayız; ama tek isteğimiz Trabzonspor’un gerçek anlamda hakkının teslim edilmesidir.

TTSO BAŞKANI SUAT HACISALİHOĞLU: “Trabzonspor’un PFDK’ya sevkedilmesi son derece üzücüdür. Bu süreç içinde Trabzonspor’un temiz olduğu açık ve nettir. Yapılması gereken adaletli bir karar alınması ve Trabzonspor’un hak etmiş olduğu kupasının verilmesidir.”

ADALETE GÜVEN SARSILDI: MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Hanefi Mahitapoğlu: TFF dengeli bir şekilde organizasyonu yürütememiştir. Yetkin unsurların varlığı sorgulanmalıdır. Spora ve adalete karşı güven duygusu sarsılmıştır. Marjinal duruşlara fırsat vermemek lazım. Spor toplumu kaynaştırır, adalet asla göz ardı edilemez.

BAŞKAN DİK DURAMADI: TRABZON TABİB ODASI BAŞKANI YAKUP ARSLAN: “Genel seçimler sonrası ben söyledim bir şey alamayız diye, Bu iş bir şebeke işidir yedirmezler dedim, haksız mı çıktım. Trabzonspor Başkanı başından beri dik duramamıştır.”