Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş’in çalıştırdığı Bursaspor, Fenerbahçe ile bugün kendi evinde 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Trabzonspor arada 7 olan puan farkını Galatasaray galibiyeti ile birlikte 5 puana indirdi. 

Liderliğe bir adım daha yanaşan Trabzonspor, bu sonuçla birlikte bu hafta 10. Sırada ki yerinden 4 sıra birden aynı puandaki Bursaspor’dan averajla 1 basamak geride 6. Sırada yer aldı.
Bununla birlikte Bursa’da zar zor 1 puan kazanan Fenerbahçe, resmen dağılmış durumda. Bunun son örneği ise Caner’le yaşadı.
 Maçta  sinirli olduğu görülen Caner, 7. dakikada sarı kart gördüğü maçın 34. dakikasında oyundan alındı.  Caner Erkin, tam Bursaspor yarı sahasından serbest vuruş kullanmaya hazırlanırken oyundan alındığını görünce topu sert bir şekilde yere vurdu ve söylenerek direkt soyunma odasına yöneldi.
Caner, sinirli bir şekilde oyundan çıkarken, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın olduğu yedek kulübesine doğru baş parmağını kaldırarak "Bravo" dercesine bir hareket yaptı ve bir şeyler söyledi. Caner, yerine oyuna giren takım arkadaşı Hasan Ali Kaldırım'ı da tebrik etmedi.

"BİR DAHA BU TAKIMDA OYNAMAM"
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor ile oynadıkları karşılaşmanın 35. dakikasında Caner Erkin'in yerine Hasan Ali Kaldırım'ı oyuna aldı. Caner ise İsmail Kartal'a tepki gösterdi ve direkt soyunma odasına girdi. Caner’in soyunma odası koridoruna girerken, "Ben bir daha bu takımda oynamam" dediği duyuldu.