61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın gelişiyle güzel günler geçirmeye başlarken ulusal medya görev başı yaptı.

Trabzonspor'un genç ve yetenekli oyuncusu Yusuf Erdoğan'ı Beşiktaş'a transfer eden AMK gazetesinin bu girişimi Trabzonspor'a yönelik her başarısında yapılan asparagas haberlerin birine daha imza attı.

 AMK'nın haberine göre Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Tolga Zengin ile Yusuf Erdoğan'ın devre arasında takas yapılacağını iddia etti.

AMK Gazetesi'nde şu haberlere yer verdi;

Müthiş bir takas iddiası futbol gündemine bomba gibi düştü. 2013 yazında büyük uğraşlar sonrası Beşiktaş'a imza atan Tolga Zengin'in ara transferde yetiştiği kulüp olan Trabzonspor'a dönmek istediği öğrenildi.

Onur Kıvrak'ı sezon sonuna kadar kaybeden bordo mavililerin Petr Cech'in Beşiktaş'a geleceği yönünde haberlerden rahatsız olan milli kaleciye yeşil ışık yaktığı bildirildi.

Siyah-beyazlı kulübünün 2.başkan Ahmet Nur Çebi'nin, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu arayıp, Tolga'ya karşı Yusuf Erdoğan'ı istediği belirtildi.

Hacıosmanoğlu'nun 'Devre arasında bu mümkün değil. Ancak lig bittiğinde böyle bir düşüncemiz olursa sizinle oturup konuşuruz. Yusuf gitmek isterse öncellik Beşiktaş'ın olur" sözünü verdiği kaydedildi.

Bunun üzerine iki taraf arasında çok ses getirecek dev bir takas için ilk adım atıldı.

Trabzonspor tarafından ise bu haberin doğruları yansıtmadığı ifade edilirken genç oyuncu Yusuf Erdoğan'ın kafasının karıştırılmak istendiği kaydedildi.