Yeşil Sahada da Adalet Platformu üyeleri, başlattığı ‘Temiz Futbol’ isteğini dile getirmeye devam ediyor. Bu hafta İzmir Gündoğdu Meydanı’nda toplanarak sessiz protestoyla temiz futbol isteklerini dile getirecek olan Platform üyeleri, “TFF ve UEFA’nın adaleti geciktirdiği bir ortamda zedelenen ‘adalet’ kavramının önemini yeniden hatırlatmak için başlattığımız sivil direniş 35′inci haftasını doldurdu. Geçen hafta Türkiye Fair Play Platformu ve Trabzon Taraftar Grubu Vira Avrupa’nın da desteği ile UEFA’nin merkezi olan Nyon’da UEFA binasının önünde Türkçe ve İngilizce pankartlar taşıyarak eylemimizi gerçekleştirdik. Bu hafta da eylemimizi İzmir’de sürdüreceğiz” dediler.

Yeşil Sahada da Adalet Platformu üyeleri Bucaspor, Karşıyaka, Göztepe, Altay, Altınordu ve İzmirspor taraftarlarını da, “Gelin futbolda şikeye dur demek için ‘Vicdan Rengi Formalarımızla’ 1 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da Gündoğdu Meydanı’nda buluşalım” diyerek protestolarına davet ettiler.

BucasporFan; Bütün Bucasporlu taraftarlarımızı bu anlamlı eyleme katılmaya davet ediyoruz. Süper Lig’de Trabzonspor ile birlikte şikeden en çok mağdur olan takım biziz. Tüm taraftarlarımız sarı-lacivert forma ve atkılarını giyerek Cumartesi günü saat 14.00′da Gündoğdu Meydanı’nda olsun. İzmirli takımların taraftarlarını da eyleme davet ediyoruz. Bir gün sizde şike mağduru olabilirsiniz…