Trabzonspor'da forvet transferinde ibre Tim Matavz'a döndü. Geçtiğimiz hafta golcü adaylarını izlemek için yurt dışına giden genel menajer Giray Bulak'ın, PSV'nin RKC Waalwijk ile oynadığı maçta takibe aldığı Sloven golcü için yönetime, "Hem genç, hem yetenekli. Tam aradığımız isim" raporu verdiği bildirildi. Yedek soyunduğu karşılaşmada 34. dakikada oyuna giren ve 1 gol atan 23 yaşındaki Matavz için bordo- mavililerin girişimlere devam ettiği öğrenildi.

SAVİOLA, TRABZONSPOR'A KALDI
Forvet için Trabzonspor'un diğer adayı olan Benfica'lı Javier Saviola'dan ise yanıt bekleniyor. De Hoy gazetesi, Malaga'nın Saviola'nın teminat mektubu isteğine olumsuz yanıt verdiğini, bu nedenle transferde Trabzonspor'un avantajlı duruma geçtiğini yazdı. Fırtına, 30 yaşındaki Arjantinli yıldıza senelik 1.9 milyon euro teklif etmişti. Saviola'nın teklifi kabul etmesi halinde Benfica ile bonservis konusunda bir sıkıntı yaşanmayacağı belirtiliyor.

YERİ HAZIR TUTULUYOR
Alınacak yeni golcünün Videoton maçlarında oynaması için Trabzon, UEFA'ya 25 yerine 24 kişilik liste vererek, bir kontenjanı boş bıraktı. Matavz veya başka biri alınırsa boş kontenjana eklenecek. Aksi halde Cech ya da Emre Güral'dan birisi listeye yazılacak. Bildirim için son gün salı.