Rus ekibi, Karadeniz ekibinin uzun süredir peşinden koştuğu Kopenhag'lı golcü Dame N'Doye için fiyatı 7.5 milyon euro'ya yükseltti. Kopenhag'ın Trabzonspor'un 6.1 milyon euro'luk önerisinin ardından gelen bu teklifi değerlendirmeye aldığı ve transferin iki gün içinde netleşeceği öğrenildi.

TRABZON'U İSTİYOR
Dame N'Doye'nin ise Rusya Ligi yerine Türkiye'de forma giymek istediği bu nedenle kulübünün Trabzonspor'la anlaşmasını istediği öğrenildi.

BUNUN ADI KART OYUNU
Kopenhag kulübünün CEO'su Anders Horsholt ise N'Doye'nin transferiyle ilgili, "Trabzon bunun bir kart oyunu olduğunun farkında değil.
Oyuncumuzu en fazla para verene satarız. Lokomotif iyi bir teklif yaptı. Bunun bir ticaret olduğunu bilmeliler. Aynı parayı versinler, Dame'yi Türkler'e verelim" dedi.

FAZLASINI VERMEYİN
Teknik direktör Şenol Güneş, Dame N'Doye konusunda yaşanan gelişmeler üzerine resti çekti. Lokomotif Moskova'nın N'Doye'ye 7.5 milyon euro teklif ettiğini öğrenen Güneş, yönetime, "Zaten 6.1 milyon euro yüksek bir rakamdı. Daha fazlasını vermeyin. Yoksa takımdaki dengeleri bozarız" dediği öğrenildi.