Yıldırım Demirören'in ayrılmasından sonra boşta kalan Kulüpler Birliği yeni başkanını seçmeye hazırlanırken, Galatasaray'ın başkan adayının Sadri Şener olduğu ortaya çıktı. Sports TV'de yer alan haberde, salı günü yapılacak seçim öncesinde sarı-kırmızılı kulübün, Kulüpler Birliği Başkanlığı için Şener'i önerme ve destekleme kararı aldığı ifade edildi.
Sadri Şener, konu hakkında herhangi bir açıklama yapmazken, Fenerbahçe'nin bu öneriye karşı çıkması bekleniyor. Öte yandan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un da Kulüpler Birliği Başkanlığı'na aday olabilecekleri belirtiliyor.

BURAK İLE İLGİLİ...
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Burak Yılmaz cephesindeki gelişmelerle ilgili olarak konuştu... Genç futbolcudan gelecek haberleri beklemeye başladıklarını söyleyen Bordo-Mavililer’in patronu, “Ben Burak ile daha dün (önceki gün) bir kez daha görüştüm. Bana Avrupa’dan başka bir yere gitmeyeceğini söyledi. Beyan esastır. Böyle bir durumda oyuncunun söylediğine inanmak istiyorum. Hatta daha da ileriye gitti... Vedasını Trabzon’da bir organizasyon ile yapmak istediğini, bizleri de orada görmek istediğini dahi söyledi. Biz de hayırlısı olsun dedik. Herhalde bu kadar şeyi boşu boşuna söylememiştir” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'A GİTMESU DURUMUNDA
Şener sözlerine şu şekilde devam etti:
“Burak ayrılsa bile mutlaka Avrupa’ya gidecektir. G.Saray’a gidemez. Eğer Selçuk gibi o da onlarla anlaşırsa, bizim için G.Saray, ikinci F.Bahçe haline gelir. Bizim için F.Bahçe gibi olur. Burak bundan sonra Trabzon’a giremez. Sadece o değil, menajerleri Ali Egesel ve Ogan Tarhan da giremez..”