61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Aspor’da Yunus Emre Sel’e özel röportaj verdi. Başkan Usta,  “Burak, Trabzonpor’da gerçekten oynamak istiyor. Çok heyecanlı. Bazen ben onunla sık sık görüşüyoruz. Bazen şu tabirleri kullandığnı görüyorum: “Başkanım tüylerim diken diken oluyor o statta oynamak istiyorum ve gelmek istiyorum” haliyle Burak ile Trabzonspor arasında her hangi bir engel yok. Biz Burak ile anlaşılabilir konumdayız. Kulübüyle görüşüyoruz. Bugece o görüşmelere göre devam edeceğiz. Eğer kulübüyle anlaşabilirsek ki uğraşıyoruz Burak’ı Trazonsopr’da göreceğiz" dedi. 

BURAK SPONSORLARLA GELİYOR
Burak'ın kiralık mı yoksa bonservisiyle mi geleceği şeklinde ki soruya Usta, "Her ihtimal konuşuluyor. Onların kendine göre, bizim kendimize göre hesaplarımız var.
Şöyle bir karar verdik. Trabzonspor’a oyuncu gelecekse ve yerleri belliyse bunlar çizgi ötesi oyuncular olsun. Belki bu oyuncuların maliyetine sponsor bulabiliriz. Bunun için çalışma yapıyorum. Burak’ın Trabzonspor’a gelmesi demek maliyet demek. Bu maliyetin bir kısmını sponsorlarla çözebiliriz. Bu sadece onun için değil alacağımız 2-3 oyuncu var onlar için de geçerli. Trabzonspor nokta atışı oyunculara sahip olur. Buna fazlasıyla ihtiyacımız var. Taraftarın camianı başarıya ihtiyacı var. Bir taraftan ekonomisiyle ciddi sorun yaşayan Trabzonspor var. Her ikisi ihmal edildiğinde durmu ağır olan sorunlar.." diye cevap verdi.