YALAN YAZILIYOR
Trabzonspor’da tarih yazıp 33 golle rekorları altüst eden Burak Yılmaz’ın Bordo-Mavili takıma veda etmeye hazırlanıyor… Gidecek mi kalacak mı? konusunda gündemi uzun süredir meşgul eden Burak Yılmaz, günebakış’a konuşurken, ayrılık sinyallerini net bir şekilde verdi. Gazetelerde her gün hakkında yalan yanlış şeylerin yazıldığını iddia eden Burak Yılmaz, “Benim ağzımdan ‘kalacağım veya gideceğim’ diye bir kelime çıkmadı. Taraftarlar yalan yazan gazetelere değil benim ağzımdan çıkacak laflara inansınlar” dedi.

G.SARAY SORUSU!
Kendisine yaklaşık 9-10 kulüpten teklif aldığını da ifade eden Burak, “Avrupa’dan her gün bir takımdan transfer teklifi geliyor. Daha henüz karar vermedim. 1-2 gün beni rahat bıraksınlar ve daha sonra kararımla ilgili açıklamamı yapacağım. Herkes sabretsin. Ayrılık zamanı da gelmiş olabilir” diye konuştu. Burak Yılmaz, Avrupa olmazsa Galatasaray’a gider misin? sorumuza ise, “Bu konu hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Ne olacağı belli değil” yanıtını verirken, kafaları karıştırmaya devam etti.




GALATASARAY İLE SÖZ KESTİ
Burak Yılmaz, dün İstanbul’da Başkan Sadri Şener ile bir araya gelirken ayrılmak için izin istedi. Burak, Başkan Sadri Şener’e Trabzonspor’da çok güzel günlerinin geçtiğini söylerken, “Ancak ayrılık kararıma da saygı gösterilmesini istiyorum. Trabzonspor’un ve Trabzon’un yeri bende hep farklı olacak” dedi. Başkan Şener de Burak’ın bu kararlığı üzerine golcü oyuncuya istemeye istemeye yol verdi. Burak’ın, İstanbul’da Galatasaray ile söz kestiği iddia edildi.