Galatasaray etik olmayacağı gerekçesiyle askıya aldığı Burak Yılmaz defterini yeniden açtı. Cim-Bom, Süper Lig'in son gol kralının Lazio'ya transferinde yaşanan pürüz sonrası devreye girdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İtalyanlar'ın 5 milyon euroyu peşin vermek istememesi üzerine Lazio'ya transferi zora giren 27 yaşındaki golcü için Aslan, Karadeniz ekibini kırmadan transferi gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

Burak'ın Lazio transferinde yaşanan şok gelişme sonrası, Galatasaray'ın önerisini ciddi ciddi düşünmeye başladığı ve sarı-kırmızılı takımda oynamak için bir hayli istekli olduği ifade edildi.

Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'ın da oğlunun geleceği için Galatasaray'ın daha mantıklı bir seçim olduğunu düşündüğü ve yakın çevresine "Burak Avrupa'da oynamak istiyordu. Bu şimdilik gerçekleşmedi. Eğer yeni bir anlaşma olmazsa Galatasaray forması giymesi söz konusu" demesi yıldız golcünün Galatasaray ile flörtünün mutlu sonla biteceği şekilde yorumlandı.

ALBAYRAK DEVREDE

Fatih Terim'in kadroda görmek istediği Burak için futbol komitesi üyesi Abdurrahim Albayrak'ın devrede olduğu, oyuncunun yakın markaja alındığı dile getirildi.

Çeşme'de tatilde bulunan Burak'ı her gün düzenli olarak telefonla arayan Albayrak'ın, "Burak biz seni istiyoruz. Trabzonspor'un anlayış göstereceğini umuyoruz" şeklinde konuşarak milli oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı dile getirildi.

SELÇUK VE UMUT DA İSTİYOR

Eski takım arkadaşları Selçuk İnan ve Umut Bulut'un da Burak ile yeniden birlikte oynamak istemeleri milli oyuncunun iyice aklını çeldi. Burak'ın Trabzonspor'a geri dönmek istememesi nedeniyle Galatasaray'a transferinin yüksek olasılılık olduğu ifade edildi.

Galatasaray, Burak'ın sözleşmesindeki 5 milyon euroya serbest kalma maddesine karşılık, Karadeniz ekibine son olarak 7 milyon euronun yanı sıra Culio'yu önermişti.