Olaylı bir şekilde G.Saray'a transfer olan Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'dan 430 bin euro'luk alacağı için icra davası açması, Bordo-Mavili camiada şok etkisi yarattı. Geçen sezonun gol kralının bu hamlesi Trabzon cephesinde tepkiyle karşılanırken milli futbolcu yönetici Recep Denizer'i arayarak, 'Vallahi haberim yok. Davayı geri çekeceğim' dedi.

BURAK'TAN HABERSİZ AÇILMIŞ
Geçen haftadan bu yana dillendirilen icra olayı, dün Trabzon cephesinden de doğrulanırken Burak, olayın kendisinin haberi olmadan geliştiğini belirtip düzeltme yoluna gideceğinin sözünü verdi. Büyük tepki toplayan bu davanın menajeri ve avukatı tarafından kendisinden habersiz açıldığını ve bu durumdan rahatsız olduğunu kaydeden Burak Yılmaz, Trabzonlulu yöneticileri arayarak üzgün olduğunu davayı geri çekeceğini söyledi.

DUYUNCA ÇOK ŞAŞIRDI
Trabzonspor'dan garanti para ve maç başı ücretleriyle birlikte toplam yıllık 2.2 milyon euro kazanan Burak Yılmaz'ın, kalan 430 bin euro'luk alacağı için avukatı kanalıyla icra takibi başlatması ile ilgili belgenin kendilerine ulaştığını kaydeden Trabzonspor Kulübü Genel Müdürü Sinan Zengin, 'Bu gelişmeye şaşırdık. Çünkü kulüp tarihinde ilk kez böyle bir durum oluyor' dedi. Zengin şöyle devam etti:

PARASI KALMAZDI
Oyuncu buradan daha yeni ayrıldı ve alacağı para ile ilgili tek bir telefon dahi açmadı. İnanın, Trabzonspor'da kimsenin parası kalmaz. O da bunu biliyor. Nezaketen aramalıydı. Çünkü hiçbir talebi olmadı. Çok tuhaf bir durum. Burak'ın böyle bir iş yapacağını hiç düşünmezdik. O para zaten bu oyuncunun. Dava açmasa da her halükarda parasını alacak. Bu gerçek ortada iken davaya ne gerek vardı?

DUYAR DUYMAZ ONU ARADIM
Burak Yılmaz'ın Bordo-Mavili kulüpte forma giyerken en yakınında olan isimlerden biri hiç kuşkusuz Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Denizeri... Davayı öğrenir öğrenmez Burak Yılmaz'la temasa geçtiğini belirten Denizeri, şunları söyledi: Olayı duyunca Burak'la görüştüm. Çok üzüldüğümüzü, şaşırdığımızı söyledim. Trabzonspor'un ona kattıkları karşısında yaptığının yanlış olduğunu söyledim.

1 YIL GEÇSE DE FARK ETMEZ
Bana davadan kesinlikle haberi olmadığını, menajeri ve avukatının kendisinden habersiz açmış olabileceğini söyledi. Çok üzgün olduğunu, değil 1 ay, 1 yıl geçse de böyle bir dava açacak karakterde olmadığını belirterek geri çekeceğini ifade etti. Bekliyoruz.