Trabzonpor'un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz'ın, Lokomotif Moskova forması ile çekilmiş fotoğrafı photoshop çıktı. Avrupa'da bir çok talibi olan ve süpriz bir şekilde Lokomotif Moskova ile anlaşan Burak Yılmaz'ın, yeni forması ile çekilmiş fotoğrafı diye lanse edilen fotoğrafın aslında taraftarlar tarafından photoshop yardımı ile yaıldığı ortaya çıktı.
Daha önce Lokomotif Moskova ile anlaşan bir futbolcunun takımının forması ile çekildiği fotoğarfı alarak Photoshop programı ile Burak Yılmaz'ın kafasını ekleyen taraftarlar bunu daha sonra twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinden yayarak Trabzon yerel medyasını yanılttı.
Fotoğrafı gören yerel medya hemen fotoğrafla ilgili haber yaparak yayın organlarına koyarken büyük bir gafın altına da böylelikle imza atmış oldu.
Bilindiği gibi Trabzonspor Burak Yılmaz ile ilgili Lokomotif Moskova ile görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirmişti. Bu gelişmeler üzerine Trabzon yerel medyası fotoğrafa çokta dikkat etmeden yayın yapınca böyle bir hata ortaya çıkmış oldu.

NOT: Hatayı bizim de anlamamız Murat Bostan adlı okuyumuz sayesinde gerçekleşmiştir. Kendisine 61saat.com ekibi olarak teşekkür ederiz...