Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Burak Yılmaz'ın geleceği büyük bir merak konusu olmaya devam ediyor.

Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener'e ileten ve transfer görüşmelerine başlayan Burak Yılmaz için başta Lazio ve Atletico Madrid olmak üzere Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden teklifler gelmeye devam ediyor.

İtalyan basını Burak Yılmaz'ın bugün Roma'ya giderek Lazio ile transfer görüşmeleri yapacağını iddia ederken; milli futbolcunun şu anda Çeşme'de olduğu ve buradaki tatilini bir süre daha sürdüreceği öğrenildi.

Burak Yılmaz, Galatasaray ve Lazio üçgeninde yaşanan gelişmeleri Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ve Burak Yılmaz'ın temsil haklarını elinde bulunduran Ogan Tarhan değerlendirdi.

NEVZAT ŞAKAR: "BİZE TEKLİF GELMEDİ"

Nevzat Şakar, "Burak Yılmaz takımdan ayrılmak istediğini söyledi ancak bizim bu konudaki fikrimiz net. Biz Burak Yılmaz'ı satmak istemiyoruz ancak sözleşmesindeki özel maddeden dolayı bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Burak için Trabzonspor Kulübü'ne şu ana kadar ne Türkiye'den ne de Avrupa'dan ulaşan bir teklif bulunmuyor. Galatasaray'dan bugün itibariyle bize gelen bir teklif yok ve herhangi bir görüşmemiz de olmadı" dedi.

OGAN TARHAN: "GALATASARAY'DAN TEKLİF YOK"

Burak Yılmaz'ın temsil haklarını elinde bulunduran Ogan Tarhan ise Galatasaray ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını söyledi.

Basında yer alan haberlerin aksine Galatasaray'ın bu konuda bir teklif hazırlamadığını ifade eden Tarhan, "Burak Yılmaz için Galatasaray'dan şu ana kadar bir teklif gelmedi. Zaten Galatasaray'ın bu konuda bir düşüncesi varsa önce Trabzonspor ile masaya oturmalı. Burak için Avrupa'nın çeşitli yerlerinde bize ulaşan bazı teklifler var ancak Burak'ın bu teklifleri değerlendirip kararını ona göre vermesi gerekir." şeklinde konuştu.

SPORX