Alınan bilgiye göre İspanya’nın en önemli takımlarından Atletico Madrid ile İngiltere’nin köklü ekiplerinden Fulham’ın scoutlarının, Şükrü Saracoğlu’ndaki yerlerini alıp, gelecek sezon transfer etmek istedikleri milli futbolcuyu çıplak gözle izleyecekleri bildirildi. İki ekibin yetkililerinin hazırlayacakları raporları teknik ekibe iletecekleri ve ardından da Karadeniz temsilcisinin kapısını çalacakları öne sürüldü.

BURAK'IN TALİPLİLERİ ARTIYOR
İngilizler Premier League ekiplerinden Aston Villa'nın Burak için transfer teklifi hazırlayacağını yazdı. Menajer Alex McLeish'in Darren Bent'in sakatlığının ardından gol yollarında sıkıntı çeken takımın bu problemini milli golcü ile çözmek istediği ifade edilirken bonservis bedelini karşılamak üzere fon aradığı belirtildi.

İSPANYOLLAR DA GÜNDEMİNE ALDI
Burak Yılmaz'ın İspanya'dan talibinin ise Endülüs'ten Sevilla olduğunu yazılırken Trabzonspor'la gösterdiği performansı 'sansasyonel' olarak niteledi.

Bu sezon Trabzonspor forması ile Süper Final öncesinde oynadığı 30 maçta 32 gol atan Burak Yılmaz, Trabzonspor tarihinin bir sezonda en çok gol atan futbolcusu olmayı başardı