5-6 Aralık Trabzonspor Kongresi öncesi adaylar ve ekipleri çalışmalarına hız verdi. Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu seçim çalışmalarına Ankara’da devam ederken, ekibinin bir bölümü Trabzon’da kalarak merkez oylarla ilgilendi. Ekibin en çok dikkat çeken isimlerinden Sebahattin Çakıroğlu ve Efsane Kaptan Ali Kemal Denizci ise önce Bursa’ya sonra da Yalova’ya giderek taraftarlar ile bir araya geldi.

-BURSA’DA ÖNCE FORMA SONRA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Bursa’ya giderek taraftarlar ile buluşan Sebahattin Çakıroğlu ve Ali Kemal Denizci’ye önce plaket takdim edildi. Sonrasında ise ikilinin isimlerinin yazılı olduğu forma hediye edildi. Taraftarlar ile yemek yiyen ve sohbet eden ikili, taraftarlara keyifli anlar yaşattı. Çakıroğlu taraftarların sorularına samimi yanıtlar verirken, efsane kaptan Ali Kemal Denizci anlattığı hikayelerle salonu kahkahaya boğdu. Çakıroğlu ve Denizci ikilisi programın sonunda ayakta alkışlandı.

-“ONCA İSİM SAYDINIZ AMA HİÇ BİRİ BENİ ALİ KEMAL DENİZCİ KADAR HEYECANLANDIRMADI”

Bursa’da taraftarlara hitap eden Sebahattin Çakıroğlu ve Ali Kemal Denizci seçime dair soruları yanıtladı. Çakıroğlu; “Kimseye hayal satmıyoruz. Takım ruhunu yakalayacak yerli hoca alacağız” derken efsane kaptan Denizci ise; “Sizi ikna etmekten ziyade, bazı gerçekleri anlatmak için buradayız” ifadelerini kullandı. Yöneticilere ilişkin gelen sorulara, yöneticileri ve yaptıkları işleri anlatarak cevap veren Çakıroğlu’na, bir taraftarın verdiği cevap büyük alkış topladı. Taraftar; “Sebahattin abi, yöneticileri saydın ama hiç biri beni Ali Kemal Denizci kadar heyecanlandırmadı” dedi.

-DENİZCİ: “TÜRKİYE’DE ŞAMPİYON OLMAK ÇOK KOLAY” 

Çakıroğlu’nun konuşmasının ardından mikrofonu alan Ali Kemal Denizci, şunları söyledi: “Türkiye’de şampiyonluk çok kolaydır. Yetenek, büyük transferler yapmak önemli değil… Yeter ki takım ol! Şampiyonluk yürek işidir.”

-YALOVA’DA COŞKULU KARŞILAMA: MEŞALE, ÇİÇEK VE KEMENÇE BİR ARADA

Bursa programının ardından Yalova’ya doğru hareket eden Sebahattin Çakıroğlu ve Ali Kemal Denizci ikilisi, Yalova’nın Çiftlik Köyü’nde taraftarlarca coşkulu bir şekilde karşılandı. İkiliyi meşalelerle karşılayan taraftarlar, Çakıroğlu ve Denizci’ye çiçek takdim etti. Karşılamanın ardından derneğe geçen ikiliye ikinci bir sürpriz de orada yapıldı. Sebahattin Çakıroğlu ve Ali Kemal Denizci dernek girişinde kemençeçi tarafından türkülerle karşılandı. Bu karşılama, ikilinin, seçim yorgunluğunu unutmasına vesile oldu.

-ÇAKIROĞLU’NA TEŞEKKÜR

Yalova’ya giderek taraftarlara jest yapan Sebahattin Çakıroğlu’na, efsane kaptan Ali Kemal Denizci’yi de getirdiği için teşekkür edildi. Yalova’da kısa bir süre konuşma yapan Çakıroğlu, program yoğunluğundan, taraftarların affını isteyerek oradan ayrıldı.

-ALİ KEMAL DENİZCİ’Yİ YALOVA’DA BIRAKMADILAR

Günün son programında Mavi Karadeniz TV’de canlı yayına katılacak olan Sebahattin Çakıroğlu, bu gerekçeyle Yalova’dan erken ayrılmak zorunda kalırken taraftarlar efsane isim Ali Kemal Denizci’yi bırakmadı. Çakıroğlu, programa katılmak üzere İstanbul’a dönerken Ali Kemal Denizci Yalova’da taraftarlar ile kaldı.

-ÇAKIROĞLU MAVİ KARADENİZ TV’NİN CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Yalova’nın ardından Mavi Karadeniz TV’ye geçen İş Adamı Sebahattin Çakıroğlu, burada Elif Neslihan Sağır’ın sorularını yanıtladı. Burada, biz Trabzonspor’u birleştirmeye talibiz, diyen Çakıroğlu; “Trabzonspor’u siyasetten uzak tutacağız. Taraftarla kucaklaşacağız” ifadelerini kullandı.

-SEBAHATTİN ÇAKIROĞLU: “TARAFTAR BAŞKANINA DOKUNMAK İSTİYOR”

Taraftar başkanını Trabzon’da istiyor, diyen Sebahattin Çakıroğlu; “Trabzon başkanını şehirde istiyor. Her an başkanına ulaşmak istiyor. Taraftar, başkanına dokunmak istiyor” dedi.

-“DÜNYA KLASINDA FORMALAR ÜRETECEĞİZ”

En çok formalardan yana dert yanıldığını ve kendinin de bu konuda şikayeti olduğunu belirten Sebahattin Çakıroğlu; “Taraftar bize genelde formalardan şikayet ediyor ki biz de şikayetçiyiz. Konuya ilişkin, yönetimimizde Dünya’ca ünlü bir tekstilci var. Mustafa Gültepe… Formalarımız ile bu arkadaşımız ilgilenecek. İnanıyoruz ki Dünya klasında formalar üretilmesine öncülük yapacak. Biz de TS Clup’ten formalarımızı alıp giyeceğiz” ifadelerini kullandı. Çakıroğlu, forma sponsorlarının da hazır olduğunu sözlerine ekledi.

-“KULÜBÜ, ÜNİVERSİTE İLE BULUŞTURACAĞIZ”

Yöneticilerden Hüseyin Örs’ün de bir projesini aktaran Sebahattin Çakıroğlu; “Hocamızın bir projesi var. Hocamız diyor ki, ‘Trabzon hem futbol hem de üniversite şehri… Öğrencilerimizi kulüple buluşturalım. KTÜ’de ayda bir antrenman yapabiliriz. Veya bir çift kale maç…’ Bu hocamızın projesi. Çok güzel bir proje…” dedi.

-“DÖRT BİR’DEN BÜYÜKTÜR”

Birleşmeye dair gelen soruları da yanıtlayan Sebahattin Çakıroğlu; “Biz gereken adımları samimiyetle attık. Ama samimi karşılık bulamadık. Ve bu defteri kapattık. Bu konuda artık bir şey demek istemiyorum. Ancak şu bir gerçek ki, birleşmeyi biz yaptık. 4 Aday birleştik. Ve listemizdeki her bir isim, ayrı ayrı başkan olabilecek kalite ve seviyede… Ancak Muharrem Usta bir kişi… Ekibinde bir birleşme yok. Ve sadece Usta’nın adı var. Ufak bir matematik hesabı yaparsak bu işi çözeriz: dört büyüktür  bir’den…” ifadelerini kullandı.