Trabzonspor, transfer etmek için bir süredir çalıştığı Javier Saviola'da günden güne sona yaklaşıyor. Dame N'Doye'de canı yanan Trabzonspor yönetimi yabancı golcü transferi konusunda ser verip sır vermezken, Portekiz'den sağanak şeklinde haberler yağıyor. Benfica'da bir yıl daha sözleşmesi bulunan Arjantinli golcünün menajeri Diego Queiruga'nın dün Record gazetesine yaptığı açıklamalar Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandıracak cinstendi. Saviola'nın daha çok forma giyebileceği bir takıma gitmek istediğini söyleyen Queiruga, "Trabzonspor, görmezden gelemeyeceğimiz bir teklif yaptı. Onu isteyen bir-iki kulüp daha var" diye konuştu.

MALAGA KİRALAMA TEKLİFİ YAPTI
Kariyerinin 8 yılını İspanya'da geçiren Saviola'ya Malaga'nın da teklif getirdiğini ifade eden menajer Diego Queiruga, "Önce bonservis için Benfica ile görüşmüşler ancak fiyat yüksek gelmiş. Malaga şu anda Saviola'yı kiralamak istiyor" açıklamasını yaptı. Arjantinli golcünün bu teklif nedeniyle tereddütte olduğu ancak Benfica'nın bir yıl sözleşmesi kalan Javier Saviola'yı kesinlikle kiralamayacağı bildirildi.

MACARLAR SAVİOLA'YA ÜZÜLDÜ
Saviola transferinin Videoton maçı öncesinde gerçekleşmemesi Macaristan'da da hem sevinç, hem üzüntüyle karşılandı. Telesport'ta yapılan haber yorumda, "Trabzon, Saviola'yı ikna etti ama UEFA listesine yazamadı. Sevinçliyiz, Saviola bize karşı yok. Üzgünüz onu izleyemeyeceğiz" yazıldı.