Trabzonspor’da bir dönem başkan yardımcılığı görevinde bulunan Sebahattin Çakıroğlu, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti. 

Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde başkan yardımcılığı görevinde bulunan ancak daha sonra görevinden istifa eden ve son seçimde başkan adaylarından Celil Hekimoğlu'nun listesinde seçime giren Sebahattin Çakıroğlu, tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti. 
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ise twitter hesabından bir mesaj yayınlayarak üzüntüsünü dile getirdi. Usta, “Sebahattin Çakıroğlu... Sevgili dostum Allah rahmet eylesin. Aile ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çakıroğlu için Türkiye Futbol Federasyonunun yanısıra, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri de başsağlığı mesajı yayınladı. 

İŞTE O MESAJLAR: 

Trabzonspor eski başkan yardımcılarından Sebahattin Çakıroğlu'nun vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhum Sebahattin Çakıroğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Türkiye Futbol Federasyonu

"Bir dönem Trabzonspor Kulübü'nde Başkan Yardımcılığı görevini de üstlenen Sebahattin Çakıroğlu'nun vefat ettiği haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Merhum Sebahattin Çakıroğlu'na Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Trabzonspor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Trabzonspor Kulübü eski başkan yardımcılarından Sebahattin Çakıroğlu'nun vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Trabzonspor camiasına ve Türk futboluna başsağlığı dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü