61SAAT SPOR SERVİSİ- Trabzonsporlu ve Fenerbahçeli taraftarların bugün akşam ki tek gündem maddesi ‘Caner, Trabzonspor’a mı gidiyor” sorusu oldu. Daha önce Fenerbahçeliliği ile bilinen Altan Tanrıkulu’nun yaptığı “Caner Trabzonspor’a Ersun Yanal’ın yanına gidecek” açıklamaları bir çok kesime komik gelirken bugün Bursaspor – Fenerbahçe yaşanan olay herkese ‘Acaba’ dedirtti. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bursaspor ile oynadıkları karşılaşmanın 35’inci dakikasında Caner’in yerine Hasan Ali’yi oyuna aldı.
Caner ise İsmail Kartal’a tepki gösterdi ve direkt soyunma odasına girdi. Caner’in soyunma odası koridoruna girerken, "Ben bir daha bu takımda oynamam" dediği duyuldu.
Caner’in bu sözleri sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Bir çok kesim bu sözler üzerine Caner, Fenerbahçe’den ayrılıp Trabzonspor’a mı gidecek? Sorusunu sormaya başladı.
Hatta bir çok kişi de bu olayın Caner’in Ersun Yanal’ın yanına geleceğinin işareti olduğunu iddia etti. Caner, maç sonu İsmail Kartal’dan ve takım arkadaşlarından özür dilerken oyuncunun Fenerbahçe’de ki kaderi bundan sonra ne olacağı ise merak konusu.

İŞTE SOSYAL MEDYADA CANER İLE İLGİLİ YAPILAN YORUMLARDAN BAZILARI: