Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Oscar Cardozo, Balıkesirspor’a attığı iki kafa golü ile suskunluğunu bozarken, attığı 7 kafa golü ile de bu sıralamada zirvede yer aldı
Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Oscar Cardozo Bordo-mavili forma altında 8 hafta sonra suskunluğunu attığı iki kafa golü ile bozdu. Bordo-Mavili oyuncu ayrıca toplamda 7 kafa golüne imza atarken, bu alanda da ligde zirvede yer aldı. Ligde 17 golü bulunan Cardozo krallık sıralamasında da geride kaldı. Cardozo’nun krallık yarışında geri kalmasında sakatlığı önemli rol oynadı.
 
Oscar Cardozo 33.haftada takımının 3-2 kazandığı Balıkesirspor maçında 2 gol attı. Cardozo böylece 8 hafta sonra Süper Lig’de gol attı. Cardozo en son 25.haftada Akhisar Belediyespor’a gol atmıştı. Bu sezon toplamda 17 lig golü atan Cardozo bu gollerinin 14 tanesini iç sahada attı. Bu alanda ikinci sırada bulunan Cardozo sadece 15 iç saha golü atan Fernandao’yu geçemedi. Oscar Cardozo bu sezon Süper Lig’de 17 gol atarken bu gollerin 7 tanesini kafayla attı. Cardozo böylece ligin en çok kafa golü atan oyuncusu oldu. Trabzonspor da takım halinde 19 kez kafa golü atıp bu alanda ilk sırada yer aldı.