61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un dün akşam Avrupa Ligi'nde Metalist karşısında aldığı 3-1'lik galibiyet sonrası Paraguaylı futbolcu şaşkınlığını gizleyemedi.
 

Halilhodzic yönetiminde üst üste alınan başarısız sonuçlar hem futbolcularda hem de taraftarda hayal kırıklığı yaşatmıştı. 

Ancak Ersun Yanal'ın gelişiyle Galatasaray karşısında ve Metalist karşısında alınan galibiyetler futbolcuları da kendine getirdi. 

Trabzon'a geldiğinden beri bir hayal kırıklığı içinde olan isimlerden biri de Cardozo'ydu. 

Şehre ve taraftara hemen alışsa da Halilhodzicli çalışma sistemine alışamamıştı. Yanal'ın gelişi ile Cardozo'da değişiklikler gözlendi. 

Galatasaray galibiyeti sonrası şehri bayram havasında gören Cardozo, daha çok çalışması gerektiği yönünde Yanal ile mini toplantı yaptığı öğrenildi.  

Cardozo, Yanal'a Portekiz ligine göre Türkiye Ligi'nin daha mücadeleci olduğunu söyleyerek neler yapması gerektiği hakkında bilgi aldığı kaydedildi. 

Yanal ise Cardozo'yu ilerleyen zamanlarda en etkili isimlerden biri olması için özel bir program hazırlattığı da gelen bilgiler arasında. 

Cardozo'nun şehri ve Trabzonspor'u yeni tanıdığı ve bordo mavililere yapılan haksızlıklara karşı şaşkınlığını dile getirdiği ifade edilirken kariyerine Trabzon'da son vermek istediği öğrenildi.