61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor yeni sezon öncesi atılımlarını sürdürmeye devam ediyor.
Stat isim hakkı ve forma reklamları için görüşmeler sona gelirken, Bordo Mavililer bugün önemli bir sponsorluk anlaşması daha gerçekleştirdi.

 Başkan Muharrem Usta’nın bizzat katıldığı törende Trabzonspor-Turkcell iş birliği resmen hayata geçirildi. Bu anlaşma doğrultusunda Trabzonsporlu taraftarların ilgisine sunulacak bir telefon hattı piyasaya sürdüldü ve ilk numara Başkan Muharrem Usta'nın oldu.

Hat tanıtımının ardından Trabzonspor'un  3 ismi sahneye çıktı. Castillo, İbanez ve Mehmet Ekici'nin katıldığı törende oyuncular 61 rakamı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

MEHMET  "ANLATMAK ZOR"

Mehmet Ekici ” İnşallah bu sene çok goller atıp taraftarlarımızı mutlu ederiz.  61 dakika şovunu anlatmak çok zor. Futbolcu olarak yaşadığım için mutluyum gurur duyuyorum. Kelimelerle anlatmak çok zor herkesi bekliyorum. “

CASTİLLO " 61 FARKLI"

Castillo “ Tabi ki de imza zamanın da 61’den bahsedildi.. Bende maçları izlemeye başladım özellikler 61 de farklı bir şenlik olduğunu gördüm ve şaşırdım.  Bende yeni stadımızdan seyircimiz ile birlikte 61. Dakikada bunu yaşamak istiyorum”

İBANEZ "HER YER 61"

İbanez “Benim için çok iyi oldu. Her yerde 61’i gördüm. 61 numaralı bir oyuncu mu var diye sordum. 61 numarası din gibi olduğunu anladım. Trabzonspor için çok önemli. “

Mehmet 08, Casillo 11, İbanez’de 88 numaralı formayı aldı.