61SAAT SPOR SERVİSİ - SERKAN KILINÇ :  Trabzonpor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Makedonya ekibi Rabotnicki takımına konuk oldu. Trabzonspor ilk maçta 23. dakikada Ilijoski'nin golüyle Makedon rakibine 1-0 yenildi. Ancak bu maçta en çok merak edilenlerden biri de yeni tranfser Cavanda'nın neden kadroda yer almadığı... 

 Trabzonspor'un Lazio'dan transfer ettiği Cavanda, UEFA 3. ön eleme maçında Rabotnicki maçında forma giyemedi. Kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyeceği açıklanan Cavanda'nın yerine ise Trabzonspor'da ilk maçta olduğu gibi Salih Dursun yer alıyor. 

Cavanda, 2013-14 sezonunda Lazio ile UEFA Avrupa Kupalarında mücadele ederken Trabzonspor ile aynı grupta yer almıştı. Trabzonspor'un lider çıktığı J grubunda Lazio ikinci çıkmış ardından ise Ludogorets takımı eşleşmişti. Cavanda, Lazio'nun 1-0 yenildiği ilk maçın 73. dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı. Geçen sene Lazio'nun UEFA'da mücadele etmemesinden dolayı Cavanda, cezasını Trabzonspor'da çekiyor.