Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Spor Toto Süper Lig'deki Gençlerbirliği-Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamada, amcası Tayyar Cavcav'ın bir dönem sarı-kırmızılı formayı giydiğini belirterek, "Galatasaray'ı seven, tutan bir başkanım. Ama ne olursa olsun, konu Gençlerbirliği olduğunda babamı tanımam" dedi.

Galatasaray karşılaşmasının kendileri açısından önemine dikkati çeken Cavcav, maça ilişkin "Galatasaray'ın iyi bir ekip olduğunu kabul etmek gerek. Karşılaşma bizim için çok önemli. Sıralamada averajla da olsa üçüncü durumdayız, liderle oynayacağız. Her takım sahaya kazanmaya çıkar. Biz de evsahibi avantajını kullanarak, kazanmak için oynayacağız" diye konuştu.

-"Bedava bilet isteyen zümre..."

İlhan Cavcav, evsahipliği yapacakları Galatasaray karşılaması için "bedava bilet isteyen bir zümre" olduğunu dile getirdi.

İşadamı ve Gençlerbirliği kulübü başkanı olarak "bazen insanın yüzü tutmuyor" diyen Cavcav, şöyle devam etti: "Bazı şeyleri söylemeden geçemeyeceğim. O kadar enteresan ki, bedava bilet isteyen enteresan bir zümre var. Öyle kurum, kuruluşlar, ciddi yerler, şahıslar telefon ediyor ki... Bunların çoğu parayı verip, maça gelebilecek insanlar. Bizim kulüp olarak hasılat alabileceğimiz, bir Galatasaray, bir Fenerbahçe, bu takımlarımıza göre az da olsa bir de Beşiktaş maçları var. Ayrıca, sezonluk kombine kartlarımızı 75 lira gibi bir ücrete sattık. Bu tür maçlarda alacağımız para kulüp geliri bakımından önemli, adeta can suyu."