Antalyaspor'un yeni transfereri Ondrej Celustka, performansıyla takımın başarısı için elimden geleni yapacağını söyledi. Antalya'da fantastik bir taraftar grubu olduğunu anlatan Celustka, taraftara Türkçe 'görüşürüz' mesajı verdi.

Spor Toto Süper Lig'de bir yıl aradan sonra yeniden mücadele edecek Antalyaspor'da yeni sezon hazırlıkları Isparta Davraz kampında sürüyor. Antrenör Yusuf Şimşek yönetiminde günde çift antrenman yapan Antalyaspor'da yeni transferlerden Ondrej Celustka, takıma hızla uyum sağladı. Kırmızı beyazlı takımda Celustka'nın takım arkadaşlarıyla uyumu ve Lokman Gör ile samimiyeti dikkati çekti. Celustka, daha önce Trabzonspor forması giydiği dönemde az da olsa Türkçe öğrendiğini belirterek, "Görüşürüz Antalyaspor" sözüyle taraftara mesaj yolladı.

Antalyaspor'un fantastik bir taraftar grubuna sahip olduğunu vurgulayan Celustka, öncelikli hedefinin takıma katkı sağlamak olduğunu dile getirdi. Takımın ihtiyacı olan başarı için Antalyaspor forması giydiğini aktara Celustka, "Çok çalışacağım. Antalyaspor'un yeni stadı, projeleri var. Ben de performansımla takımın başarısı için elimden geleni yapmak istiyorum. Antalyaspor, ligden düşmeyi kesinlikle hak etmeyen bir takım. Süper Lig'de takımı iyi bir yere getirmek istiyoruz. Antalyaspor üst sıralarda olmayı hak eden bir takım. Takımı üst seviyeler çıkarmak istiyoruz" dedi.