Yine bir hakem, yine Fenerbahçe ve yine bir takımın çalınan en az 1 puanı...

Dün akşam Şükrü Saracoğlu"nda izledik komediyi...

Penaltı çaldı Ali Palabıyık...

Aslında penaltı çalarken, rakibe belaltı vurmuş oldu futbolumuza...

Hakemler ne yazık ki büyük kulüplere cömert davranıyor...

Fenerbahçe"ye ise iki kat...

Aslında bu maçtaki penaltı dışında sorgulanması gereken en önemli olaylardan biri 2010-2011 sezonunda şikeye suç üstü yapan savcılarımız, bir tek hakemle ilgili, tek bir tape bile yayınlamamışlardır...

Bu soru işareti değilmidir? Oysa o sezon başından itibaren hakemler ince ince Fenerbahçe"ye çalışmış, özellikle Bucaspor"un 3-1 önde olduğu andan itibaren devreye girerek bu karşılaşmayı 5-3 Fenerbahçe lehine bitirmeyi başarmışlar, ardından Gençlerbirliği, Eskişehir, Galatasaray, Beşiktaş ve daha birçok maçta, Fenerbahçe"nin kazanması için ellerinden geleni yapmışlardır.

O maçların hakemleri kimlerden emir almışlardır, ya da emir almışlarmıdır? Acaba Fenerbahçe"nin kazaya uğramamasını isteyen dönemin başbakanından mı ürkmüşlerdir?

Bunlar niçin araştırılmamıştır?

Cezayir"de bir hakem çıktı ve federasyon ile hakem komitesinin kendilerine şike yaptırdığını açıklamıştır. Hem de bir maçı yönetirken, atletine bunu yazmış ve tüm dünyaya canla canlı ilan etmişken, günün sorusu şudur?

Ülkemizde bir hakem Cezayırlı meslektaşları kadar cesur olamayacakmıdır?

Ve geçmişten, günümüze kemler tarafından maçların sonuçları konusunda yönlendirildiklerini açıklayamayacakmıdır?

Soru ortada ve bekleyeceğiz...

Ülkemizde de baskıyı yaşamış ama bugün vicdanı sızlayarak yaşanmışsa, tüm pislikleri ortaya dökecek bir yürekli adamın ortaya çıkmasını...