61SAAT SPOR SERVİSİ - TAYFUN ÇÖPCÜ

Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant yurtdışına gitmek isterken Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

BUSSİNESS CLASS TARTIŞMASI

Edinilen bilgilere göre, Atatürk Havaliman'ından yurt dışına gitmek için aldığı bussines biletini kabul etmeyen güvenlik görevlisi ile tartışmaya başladı. Bussines Class ile gidemeyeceğini kendisine ifade eden güvenlik görevliler Gineli oyuncuyu başka yerden göndermek istedi. 

TARAFTARLARIN HAKARETİNE MARUZ KALDI

Bunu kabul etmeyen Constant ise tartışmaya başladı. Tartışma büyünce olay yerine polis gelerek müdahele etti. Constant'ın burada polis tarafından kelepçelenerek gözaltına alındığı ileri sürüldü. 

Gineli oyuncu havalimanında Konyaspor mağlubiyeti sonrası bir kaç taraftarın hakaretine maruz kalarak sinirlerinin gergin olduğu ifade edildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Constant, polis merkezinde ifadesini vererek sağlık kontrolüne götürüldü. 

Gineli oyuncunun polis ile yaşadığı tartışma sonrasında darp olayının olup olmadığını öğrenmek için sağlık kontrolünden geçirildi.

SAVCI İFADESİNİ ALDI, SERBEST BIRAKILDI

Bakırköy Adliyesi'ne götürülen Gineli oyuncu savcı Osman Uludüz'e ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinden olduğu öğrenilen savcı Uludüz sosyal paylaşım sitesinde Constant ile ilgili olarak, "Yalnız kurt oyuncumuz Constant'ın ifadesini aldıktan sonra kendisini serbest bıraktık' ifadesine yer verdi.

TAKSİCİ DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Polis, güvenlik görevlisi ve yer hizmetleri görevlisinin şikayetçi olduğu Kevin Constant'ı sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'na getiren ve parasını alamayan taksici de şikayetçi oldu. Taksici Şube Müdürlüğüne gelerek ifade verdi.