Trabzonspor’un yeni yıldızı Fabian Castillo’nun, eski televizyon dizisi “Dallas”ta yaşanan bir takım oyunlar sonucunda transfer edildiği ortaya çıktı.
FC Dallas Kulübü’nün oyuncuyu kendi isteğiyle bırakmadığı, ancak yaşanan süreç sonucunda çaresiz kaldığı belirtildi. Amerikalı bir yöneticinin de bu durumu yakın çevresine, “Elimiz kolumuz bağlı kaldı” diyerek itiraf ettiği öğrenildi.

Bordo-mavili kulüple anlaşan Kolombiyalı futbolcunun, yaptığı hamlelerle, Karadeniz ekibinin elini güçlendirdiği, ABD’li yetkilileri transfere zorladığı belirlendi. Kulüpten izinsiz hareket ederek takım idmanına çıkmayan ve Colorado deplasmanına gitmeyerek tavrını ortaya koyan futbolcunun rotasını Türkiye’ye kırdığı ve kulübünü çaresiz bıraktığı dile getirildi.

Atatürk Havaalanı’nda coşkuyla karşılanan ve omuzlara alınan futbolcunun görüntülerini izleyen Dallas Kulübü yöneticileri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Havaalanı görüntüleri camiada büyük şaşkınlık yaratırken, bu durumu açıklamakta büyük güçlük çekildiği öğrenildi.

Oyuncunun kesin tavrı konusunda çaresiz kalan idarecilerin, son bir çare olarak Castillo ile temasa geçerek Türkiye’de son dönemde yaşanan olayları büyüttükleri öğrenildi. Ancak Castillo’nun bu konuda kaygı duymadığını ileterek, bu hamleyi boşa çıkardığı kaydedildi.

Milliyet