Burak'ın G.Saray'a gitmesiyle şimşekleri üzerine çeken ve Taraftarın yoğun tepkisiyle karşı karşıya kalan bordo mavili yönetim, Kopenhaglı N’Doye ile 4 yıllığına 3 milyon Euro bonservis bedeline anlaştı.

Burak'tan gelen 5 milyon Euro'nun N'Doye transferinde değerlendirileceği belirtilmişti. Bunun üzerine 3 gündür kampta olan başkan Şener de dün ayrıldı ve Danimarka'ya geçti. Danimarka'da forma giyen Senegalli futbolcu Dame N'Doye için harekete geçenTrabzonspor yönetimi bugün futbolcu ile görüşmelere başladı ve takımı Kopenhag ile 4 yıllığına 3 milyon Euro'ya anlaştı. Yapılan görüşmeler sonrasında transfer olumlu sonuçlandı.Yeni transfer Dame N’Doye direk Hollanda kampına katılacak. Sadri Şener N'Doye ile anlaşıp Trabzon'a gelmek için yola çıktı.

N'Doye'nin gol ve asistlerini izlemek için tıklayın



Kopenhag forması altında 3 yılda 3 şampiyonluk yaşayan Senegalli futbolcunun da bu transfere sıcak baktığı ifade edildi. Dame N’Doye, geçtiğimiz sezon ligde forma giydiği 30 maçta 18 gol atıp, 7 asist yaptı.

BORSAYA BİLDİRİLDİ
Trabzonspor, Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen forvet oyuncusu N'Doye’nin transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.’den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na (İMKB) gönderilen yazıda, “Profesyonel futbolcu Dame N'Doye'nin kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü FC Copenhagen ile görüşmelere başlanmıştır” denildi.