Beşiktaş'ta eski başkan Yıldırım Demirören'e büyük tepki var. Kongre üyeleri, kulübe UEFA tarafından verilen 1 yıl lisans iptali cezası nedeniyle sorumlu tuttukları Demirören'in yanı sıra onun yönetiminde yer alan bazı isimlerin Disiplin Kurulu'na verilmesi ve kulüpten ihraç edilmesi için hazırlık yapıyor. Kongre üyesi Kadir Kılıç'ın yanı sıra çok sayıda üye 10 Haziran'daki mali kongrede önerge vereceklerini açıkladılar.

YÖNETİM HARCAMA YAPAMIYOR

10 Haziran'daki mali kongre 2 madde için özel olarak toplanacağından verilecek önergenin kabul edilmeme ihtimali yüksek. Hatırlanacağı üzere son kongrede Murat Aksu önderliğindeki grup Yıldırım Demirören yönetimini idari olarak ibra etmemiş ve idari oylamada eşitlik sağlanmıştı. Beşiktaş yönetiminin bütçesi onaylanmadığı için de yeni dönem bütçesi kabul edilememişti. Fikret Orman yönetimi bu nedenle istediği gibi harcama yapamıyor.

DİSİPLİNE GÖNDERİLECEKLER

Divan Kurulu üyeleri de Beşiktaş'ın Avrupa'dan men edilmesiyle ilgili konunun Divan'da tartışılması için hazırlık yapıyor. Divan Kurulu'nun toplanması için 37 imza toplandı. Burada Demirören ve yöneticilerin Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi tartışılacak. .