Bugün gündeme bomba gibi düşen, “TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in yaptığı açıklamalar raporda geçenlerle farklı haberini TFF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Beyazlı doğruladı.

RAPORDA BÖYLE BİR ŞEY YAZMIYOR

Beyazlı bir Tv programında telefon ile canlı yayına bağlanarak olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Mustafa Beyazlı, “Etik Kurulu raporu ile Başkan Yıldırım Demirören’in söyledikleri çok farklı. Raporda şike sahaya yansımış veya yansımamış diye bir şey geçmiyor. Ya başkan yanlış hatırlıyor ya da benim okuduğum rapor başka. Başkanın kendisiyle de bu konuda görüştüm. Çelişkili cevaplar verdi. Şunu belirtmek isterim ki henüz verilmiş bir karar yok. Süreç hala devam ediyor. Bu göz ardı edilmesin. Hiç bir şey söylendiği ve okunduğu gibi değil” dedi.

UEFA 1 HAZİRAN’A KADAR SÜRE VERDİ

Mustafa Beyazlı UEFA’nın 1 Haziran’a kadar süre verdiğine de değinerek, “UEFA disiplin kurulunun vereceği kararı bekliyor. UEFA’nın belirlediği takvime göre çok kısa bir süre kaldı. En geç 1 Haziran’a kadar karar verilmesi isteniyor. Verilecek olan kararlarında Uluslar arası kurallar çerçevesinde olması gerektiği unutulmamalı” diye konuştu.