Metalist Kharkiv’i deplasmanda 2-1 mağlup eden Trabzonspor’da Vahid hoca ligdeki ilk galibiyetini almak için plan üzerine plan yapmıştı. Kayseri Erciyes ve Fenerbahçe maçlarında gol atamayan Bordo-Mavililer,
şeytanın bacağını kırmak için sahaya çıkmıştı. Galatasaray’ın yenildiği, Fenerbahçe’nin de kazandığı haftada rakipleriyle aradaki puan farkını açmak istemeyen Trabzonspor’u, mağlubiyetten son anda Oscar Cardozo kurtardı.
Rostov mücadelesinde Bordo- Mavili formayla ilk golünü atan, Metalist Kharkiv karşılaşmasında varlığı yeten Paraguaylı yıldız, dün kurtarıcı rolüyle ikinci yarıda sahaya girdi. 47. dakikada
Visca’nın golünün ardından elindeki en büyük kozunu kullanan Vahid hocanın bu hamlesi meyvesini son dakikada verdi. Kazanılan penaltıda beyaz noktaya gelen yıldız oyuncu, kendinden emin adımlarla yaklaştığı topu filelerle buluşturdu, gelen 1 puanda aslan payının sahibi oldu.

‘Devamı gelecek’
Maçtan sonra açıklamalarda bulunan deneyimli futbolcu, galibiyeti hak eden tarafın kendileri olduğunu söyledi. Ukrayna’dan biraz yorgun geldiklerini de sözlerine ekleyen 31 yaşındaki golcü oyuncu, “Hocamız beni tercihi gereği 11’de oynatmadı. Bu durum onun düşüncesi. Saygı duymak zorundayız. Ben gol atmak için oyuna girdim. Ve Rostov maçından sonra ikinci golümü attığım için sevinçliyim. Gollerimin devamı gelmesi için biraz daha zamana ihtiyacım var” dedi.