Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Avrupa'da büyük başarılar hedeflediklerini söyledi. Başkan "Geçtiğimiz sezon gruplardan çıkma başarısı göstermiştik. Gruptan yine çıkacağız. Daha büyük başarılar kazanmalıyız ki taraftarlarımız mutlu olsun" dedi. Hacıosmanoğlu, bu sezon tüm maçların kendileri için final niteliğinde olduğunu ifade ederken de şöyle konuştu: "Halilhodzic ile aynı şeyleri düşünüyoruz. Takımda büyük bir değişim oldu. 3-4 maç sonra daha iyi bir Trabzonspor izleyeceğiz. Ve bu takım daha iyi başarılara ulaşacak. İnşallah, geçtiğimiz sezon Avrupa'daki başarıyı aratmayan, ligde de taraftarlarımızın beklediği gibi iyi bir Trabzonspor sahada olur. Onu için hem Vahid Halilhodzic'le hem de oyuncu kardeşlerimizle görüşüyoruz. Her maçı final olarak görüp hem ligde hem de Avrupa'da Trabzonspor'un yakışan yere gelmesini istiyoruz. İnşallah geçmişte elinden şampiyonlukları çalınan Trabzonspor'da hep birlikte beklenen başarıları yakalarız."

KALİTELİ FUTBOLCULAR ALACAĞIZ
Başkan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Söylediğimiz gibi Trabzonspor'un devrime ihtiyacı vardı. Bu devrim de gerçekleşiyor. Kapılar arkasında hesap yapanlar hiç hesap yapmasın. Çünkü halk her şeyi biliyor ve her şeyi görüyor. Kapılar arkasında hesap yapanlar bizim gibi mert bir şekilde çıksınlar, bizimle birlikte sokaklarda gezsinler, halkın desteğini alıyorlarsa hesap yapsınlar. Halk hem sahadaki değişimi hem de saha dışındaki değişimi kabul etti ve bize teveccüh gösteriyor. O yüzden samimi olan Trabzonsporlular'ın bu sezon samimi bir şekilde Trabzonspor'un yanında olmasını istiyorum." Hacıosmanoğlu, transfer çalışmalarının sürdüğünü vurgularken son olarak şunları söyledi: "Halilhodzic'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kaldı. Eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Umarım en kısa zamanda ihtiyacımız olan bölgelere kaliteli isimleri katarız."

300 BİN FORMA
İstanbul kulüplerinin forma satış rakamlarına yetişmeleri gerektiğini de hatırlatan Hacıosmanoğlu, "Taraftarlarımızın takıma sahip çıkması lazım. Rakiplerimizin 500-600 bin forma sattığı yerde Trabzonspor'un 200-300 bin forma satması lazım. Taraftarlarımız sadece lafta değil, gerçekte de kulübe sahip çıkmalı" dedi.

BAŞKAN TAKİPTE
Dün takımın idmanını izleyen Hacıosmanoğlu, medyasıyla, taraftarıyla, camiasıyla ve samimi olanlarla bir bütün olarak hareket etmek zorunda olduklarını vurgulayarak, "Bu sezon her açıdan çok önemli. Büyük değişimin meyvelerini toplayacağız. El ele vermeliyiz. Bütünlük içinde gerçek gücümüz ortaya çıkacaktır" dedi.