61SAAT SPOR SERVİSİ - SERKAN KILINÇ
Trabzonspor’un 48. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde ‘Kaybettiğimiz Değerleri Anma Töreni’ Kadir Özcan Tesisleri Nizamettin Algan Salonunda yapıldı. Burada ilk olarak Trabzonspor’da bugüne kadar yöneticilik veya kurullarda çalışan ancak hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının olduğu bir slayt gösterilirken ardından konuşmalara geçildi. 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da katıldığı törene, mevcut ve eski yöneticilerden de çok sayıda kişi katıldı. Ancak salonun dolmaması ise dikkat çekti. 
Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, kürsüde yaptığı konuşmada yönetime üstü kapalı bir şekilde Onur, eleştirisinde bulundu. Yönetimin bir futbolcunun değerini düşürücü hareketlerden kaçınması gerektiğini söyleyen Sürmen, toplantıya katılımın az olmasını da eleştirdi. Sürmen, “Trabzon’da bulunan yöneticilerinin buraya katılmaması büyük bir eksiklik. Katılmamak yanlıştır eksiktir. Yapılışını tartışabilirsiniz o ayrı bir şey ama buraya katılmak gerek. 
Eski yöneticiyi nasıl kötü cümlelerle anamayacaksak, mevcut yöneticiyi de kötü cümlelerle anamayız. Bu sadakat değildir saygıdır. Bir futbolcuyu satmayı düşünürseniz dahi onun değerini düşürerek satarsanız, o zaman ekonomik davranmamış olursunuz. 
Futbolcu yerini bilecek. Asla yöneticinin veya grupların önüne geçemeyecek. Hakeza taraftar dernekleri de hiçbir zaman futbol, arenasında taraf olarak beyanat vermemelidir. Bu Trabzonspor’a zarar verir. Bu Trabzonspor’un geleceğine zarar verir. Taraf olunacak yerler genel kurullardır. Orada gelirsiniz, dersiniz ki icraatı beğendim, beğenmedim” dedi. 
Konuşmaların ardından tören kaybettiklerimiz için dua okunması ile son buldu.