Peki, bunları yaparken, sahip olduğunuz, Türk Lirası ya da dövizinizin o anki durumundan anında ve güvenilir haberler almak sizin için ne kadar önemli? Satın almak istediğiniz 100 Dolar kaç tl ya da satmak istediğiniz 100 Euro kaç tl, hemen öğrenmek istemez misiniz?  Bu gibi bir durumda eskiden, döviz şubelerini gezmek ve banka banka dolaşmak zorunda kalırdık. Şimdi sizlere çok daha kolay bir önerimiz var. Bilgisayar, tablet ya da cep telefonlarınız ile www.nekadar.tl sitesine girerek euro ne kadar, dolar ne kadar gibi bilgilere ulaşabilirsiniz.

Belki de altın yatırımınız var, belki de; “altın alayım yatırırım bir kenarda sağlam güvenilir dursun” diyorsunuz. Kuyumcuya gitmek, eşe dosta altın fiyatı hakkında sorular sormak ya da çoğumuzun yaptığı gibi internetten altın fiyatlarını arama eziyetinden de kurtarıyoruz sizi. Yapmanız gereken tek şey, www.nekadar.tl sitesine girip altın fiyatları ile ilgili bilgilere hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşmak.

Bu bilgilere ulaşırken siz de çoğumuzun yaptığı gibi cep telefonu kullanacaksınız. Zaten bu kadar aceleniz varsa bilgisayar başında değilsinizdir. Cep telefonunuz ile bilgi almaya çalışırken telefonunuzun yavaşladığını hatta arıza yaptığını görüyorsunuz. İşte bu anda da yardım çağrınıza, www.nekadar.tl sitesi cevap veriyor. www.nekadar.tl sitemize girdiğiniz anda, nakit ya da diğer yatırım biçimlerinden daha hızlı ilerleyen cep telefonu piyasasına da hâkim olabilirsiniz.

Serbest Piyasa Döviz Kurları, Merkez Bankası Döviz Kurları, Altın Fiyatları ve Elektronik başlığı altında da cep telefonu ile ilgili finansal bilgiler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Kullanışlı ara yüzü ile finans sektörüne ait bilgileri, cep telefonu fiyatlarını kontrol etmek çok kolay. Artık euro, dolar ya da diğer döviz bilgilerine ulaşmak çok kolay.

Sitemizde bulunan döviz kurları, altın fiyatları ve cep telefonu markalarının fiyatları hakkındaki bilgiler tamamen, güncel ve doğru ve güvenilir bilgilerdir.

Hızlı, rahat ve güvenilir bilgi için sizleri sitemize bekliyoruz.