Sonucu büyük merakla beklenen bu 90 dakika öncesi iki temsilcimiz Düzyurtspor ve Gümüşhanespor tek hedeflerini galibiyet olarak belirlediler. Zorlu randevu saat 13.30’da başlayacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 29. hafta maçında Gümüşhanespor ile Birlik Nakliyat Düzyurtspor, bugün Trabzon’da karşı karşıya geliyor. Ligde şiddetle puana ihtiyacı olan iki ekibimiz de bu maç öncesi tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Bu önemli randevudan zaferle ayrılmak isteyen iki ekibimizde alacakları 3 puan ile alt sıralardan iyice uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Bu karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan gerek Düzyurtspor’da gerekse de Gümüşhanespor’da morallerin oldukça yerinde olduğu belirtildi.

 Ev sahibi ekip ilk yarıda deplasmanda devirdiği rakibini bu kez sahasında mağlup ederek evindeki başarılı grafiğini devam ettirmek isterken, konuk ekip te ilk yarıda mağlup olduğu rakibinden hem rövanşı almak hem de ligdeki çıkışını devam ettirmenin planlarını yapıyor. Bu zorlu karşılaşmaya futbolseverlerin de büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. Tribünlerin tamamen dolması beklenen karşılaşmada alınacak sonuç büyük merakla beklenmeye başladı. Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak 90 dakikayı Oktay Taş yönetecek.