Teknik Direktör Ömer Ortakudaş, “Altay ile oynayacak olduğumuz maçı hem oyunumuz hem de taraftarlarımızın da desteği ile kazanmak istiyoruz” ifadesini kullandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, iç sahada karşılaşacakları Altay maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi. Ortakudaş, kendileri gibi alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren rakipleri Altay karşısından galip ayrılarak rahat bir nefes almak istediklerini belirtti. İç sahada oynayacakları maçın oldukça zor geçeceğini ifade eden Ortakudaş, şunları kaydetti: "Evimizde zor bir maça çıkacağız.  Altay ile oynayacak olduğumuz maçı hem oyunumuz hem de taraftarlarımızın da desteği ile kazanmak istiyoruz. Bu maç için hazırlıklarımızı çok çalışarak sürdürüyoruz.”

Ortakudaş, “Bulunduğumuz konumdan memnun değiliz. Sarıyer galibiyeti ile başladığımız ligin 2. yarısının 2. maçında, Hatayspor önünde talihsiz bir mağlubiyet aldık. Bu hafta almış olduğumuz o mağlubiyetin yaralarını sarmak istiyoruz. Özellikle iç saha maçlarında kayıplar yaşamamalıyız. Rakibimizin zirve mücadelesi vermesi bizi çok düşündürmüyor. Kendilerinden çekinmiyoruz. Biz daha çok kendi pozisyonumuzu düşünüyoruz. Bu nedenle de galip gelmemiz lazım. Galibiyet içinde sahada her ne gerekiyorsa yapacağız."  Ligde 18 puanla 15. sırada yer alan Düzyurtspor, ligin ilk yarısında karşılaştığı Altay'a 3-1'lik skorla mağlup olmuştu.